Beat-Meet 2 april 2017 Leiden

Webmaster Evenementen

INTERNATIONALE BEATLES’ VERZAMELAARS BEURS
IN LEIDEN OP ZONDAG 2 APRIL 2017.

The Beatles zijn al meer dan 45 jaar “uit elkaar”, maar nog steeds houdt hun muziek miljoenen over de hele wereld bezig en zijn de verkopen van hun oude platen (cd’s) gigantisch. Elk jaar gaan er wereldwijd nog miljoenen over de toonbank !! En ook in de download lijsten staan de Beatles in de hoogste regionen!

De muziek van John Lennon, Paul McCartney, George Harrison & Ringo Starr mag ondertussen “klassiek” genoemd worden. Het nummer “Yesterday” werd zelfs verkozen tot “song van de (twintigste) eeuw”.

47 jaar na het uiteenvallen van The Beatles, blijkt er nog steeds een grote belangstelling te bestaan voor alles wat de “fab four” gedaan hebben. En Paul McCartney en Ringo Starr spelen wereldwijd nog steeds voor uitverkochte zalen!

Beatles fans, verzamelaars en liefhebbers kunnen op zondag 2 april terecht in het Best Western City Hotel aan de Lange Mare 43 in Leiden (dicht bij station Leiden-Centraal en met ruime parkeergelegenheid in de buurt) waar, al voor de 36ste keer, “BEAT-MEET” plaats vindt.

Op deze Beatles beurs kunnen fans, liefhebbers en verzamelaars lekker snuffelen tussen de duizenden LP’s, singletjes, CD’s, DVD’s, boeken, bladen,video’s en memorabilia die te kijk, te koop of te ruil zijn.

Er worden standhouders uit Engeland, Duitsland, Denemarken, Frankrijk en natuurlijk uit Nederland verwacht, dus het aanbod zal spectaculair zijn. Voor dit evenement komen bezoekers vanuit de hele wereld (zelfs vanuit Japan en de USA) naar Nederland!!

Bezoekers kunnen tevens Beatles platen of memorabilia meenemen om te ruilen/verkopen of vrijblijvend te laten taxeren.

Live muziek wordt verzorgd door Willem Bodhi. En wie na afloop nog niet genoeg heeft van de Beatles kan vervolgens in de stad Leiden terecht voor meer Beatles muziek want vanaf 17:00 uur treedt Willem Bodhi ook nog op in Lemmy’s Biercafé (Morsstraat 24, Leiden).

Deze dag wordt georganiseerd door Franck Leenheer in samenwerking met www.beatlesfanclub.nl, de best bezochte Nederlandstalige Beatles website.

“BEAT-MEET 2017” in Leiden is open van 11-16 uur.

Beat-Meet 2017 mag je als Beatlesfan niet missen!

Voor meer informatie: Franck Leenheer 071-5131323.


YEAH YEAH YEAH!