Beatles beurs “Beat-Meet” in Leiden op zondag 29 oktober !

Webmaster Evenementen, Nieuws

Op zondag 29 oktober vindt er in Leiden weer een Beatles verzamelaars beurs plaats in Leiden, voor de 37ste keer alweer!

Op deze beurs kunnen fans, liefhebbers en verzamelaars lekker snuffelen tussen de duizenden LP’s, singletjes, CD’s, DVD’s, boeken, bladen,video’s en memorabilia die te kijk, te koop of te ruil zijn.

Bezoekers kunnen tevens Beatles platen of memorabilia meenemen om te ruilen/verkopen of vrijblijvend te laten taxeren.

Hieronder foto´s van de nieuwe locatie

• Beatles collectors markt
  • Er zijn ook stands van de Beatles Fanclub, de Paul McCartney Fanclub en van de Stichting Beatles Monument Hillegom.
  • Live Beatles & sixties music by Xavier Baudet.
  • Lezing door Jan Cees ter Brugge (Beatles Podcast) over Sgt.Pepper. Jan Cees ter Brugge (mede auteur van “The Beatles in Holland” en “In Bed met John en Yoko”) heeft voor de Beatles podcast “Fab4cast” , onderzoek gedaan naar de opnamen van Sgt Pepper nu 50 jaar geleden. Hij doet verslag in beeld en geluid in een één uur durende voorstelling.)
  • Special Beatles Record Art exhibition by artist Henk Zielman.
  • Schrijver Steve Lambley (UK) verkoopt en signeert zijn Beatles boeken: “And the band begins to play” en “The Beatles recordings-A compendium”

De beurs vindt plaats in Scheltema Leiden, Marktsteeg 1, 2312 CS Leiden.

Een nieuwe ruime locatie, vlak bij de oude Beat-Meet zaal.

De beurs is open van 11-16 uur.

Voor meer informatie: Franck Leenheer 071-5131323 franck@leenheerrecords.nl