Leken de ‘beetles’ een beetje op de The Beatles? Muzieklegende Ringo Starr amuseert de fans met een genânte blunder op Twitter door de naam van zijn legendarische band verkeerd te spellen….net nadat hij werd geridderd.

BFNL Nieuws

Hij is net ‘Sir Ringo Starr’ geworden na het in ontvangst nemen van een ridderorde voor zijn bijdragen aan de muziek.

De beroemde Beatles-drummer voelde zich echter ietwat beschaamd, nadat hij donderdag een tweet plaatste waarin hij de naam van zijn eigen legendarische band verkeerd spelde.

De 77-jarige wilde alleen maar zijn 1,81 miljoen volgers vragen welke Beatlesnummers werden opgenomen in de Trident studio’s in 1968, maar zat daarna met het schaamrood op de kaken toen hij per ongeluk de naam van de band spelde als ‘beetles’.

Toen de tweet was geplaatst en zijn fans de fout opmerkten moesten ze erom lachen, en ze waren niet van plan het foutje door de vingers te zien.

Een volger twitterde: ‘Leken de beetles een beetje op The Beatles?’ Een ander postte een zwart-wit foto waarop Ringo een bord omhooghoudt waarop staat: ‘I can’t spell (Ik kan niet spellen)’.

Anderen verdedigden Ringo meteen en zeiden dat hij het slachtoffer was geworden van die verschrikkelijke autocorrect-functie.

Een fan schreef: “We weten dat het niet jouw schuld was. Je zou toch denken dat Twitter, iPhone, Android en Macbook ‘Beatles’ wel in hun spellingcontrole hebben zitten’, en een ander antwoordde: “Jij mag Beatles spellen op welke manier je ook wilt.”

Twee minuten na zijn blunder antwoordde de maker van Hey Jude met een correctie en twitterde hij ‘Oeps BEATLES’.

(Bron: dailymail.co.uk)

(Vert: Linda Weller)