Een nieuwe voorzitter, een nieuwe website

Hoe bijzonder is het dat een fanclub meer dan 50 jaar bestaat en nog een groot publiek trekt? En: hoe bijzonder is het dat er na al die tijd pas voor de derde maal een voorzitter is benoemd?

Vanaf november 2016 heb ik de eer om die rol te mogen vervullen. Ooit heb ik mij na een oproep voor vertalers gestort op het vertalen van lange verhalen, maar ik merkte al snel dat mijn passie meer aansloot op de PR van Beatlesfanclub.nl. Dat betekent soms vier uur in de auto te zitten om ergens in Limburg een tentoonstelling te openen met een inleiding, maar ook het interviewen en begeleiden van mensen die met The Beatles hebben samengewerkt.

Gaandeweg ben ik ook steeds meer gaan meedenken over de koers van de website en heb daarom op verzoek van Bertus Elzenaar het stokje van hem overgenomen. Ik doe dat niet alleen maar met een bestuur waarin ook Alexander Gout, Paul van Riet en Tim op het Broek deelnemen.

Samen met alle vrijwilligers die vaak dagelijks in de weer zijn, streven wij er naar om de site nog verder te laten uitgroeien tot dé informatiesite en hét kenniscentrum over The Beatles!

Wij hopen dat de nieuwe vormgeving en de uitstraling van onze website zal bevallen. We hebben het zo overzichtelijk mogelijk gemaakt. Helaas is nog niet alle oude content van de oude website meeverhuisd. In al die jaren van het bestaan van onze website zijn er simpelweg zoveel berichten geplaatst dat het onmogelijk is om alles direct mee te verhuizen.

Maar om mensen niet teleur te stellen hebben wij onze oude website niet permanent verwijderd maar deze website naar een ander domein gebracht en is te vinden op BFNLARCHIEF.NL. Kijk gerust eens terug.

Als afsluiting wil ik jullie nog even een tip geven. Als je op de link ´laatste publicaties´ klikt blijf je in principe altijd op de hoogte van de laatste artikelen welke wij plaatsen.

Laat ons weten wat jullie van de nieuwe vormgeving/uitstraling van onze website vinden? Wij zijn reuze nieuwsgierig.

Hartelijk dank aan de lezers voor de loyaliteit en dat wij hopen dat iedereen onze website blijft bezoeken. Tevens ook nog een dankwoord in het openbaar voor al onze vrijwilligers zonder wie dit allemaal niet mogelijk zou zijn!

– Ron Bulters –