Schenken/Doneren

WAT TE DOEN MET BEATLES (&SOLO) VINYL/CD’S EN ANDERE MEMORABILIA DIE U NIET MEER GEBRUIKT?

Naast de Beatles website onderhouden wij ook een (solo) Beatlesarchief, in de ruimste zin van het woord.

Iedereen kent het wel, dozen met platen, singles en dergelijke… Ze staan al jaren op zolder, niemand kijkt er naar om, maar weggooien doen we ook niet.

Nu heeft de stichting Beatlesfanclub Nederland een leuke oplossing: schenk uw platen / DVD’s / CD’s e.d. aan ons!

Wij zijn er blij mee, want wij verkopen ze via onze website en met de opbrengst houden we de site in de lucht. Een prachtige win-win situatie. Bovendien krijgt u weer ruimte, alles komt goed terecht en de website kan gratis voor iedereen toegankelijk blijven. Gooi dus niets weg!!

Namens het gehele team van Stichting Beatlesfanclub Nederland, alvast bedankt!

Voor vragen zijn we altijd bereikbaar. Bel dan 06 – 5475 4353 of contacteer ons via het ons contactformulier hieronder.

CONTACTFORMULIER SCHENKEN, DONEREN:

(druk op verzenden en wacht 5 seconden, er verschijnt dan een bevestiging)