1992

Webmaster JOHN, PAUL, GEORGE EN RINGO VANAF 1981

 
Januari 1992

In het kleine achterafstraat genaamd Wendell Road, vlakbij Chiswick, te Londen, begint eindelijk, na zo’n beetje 22 jaar weer het werk aan een Beatlesgerelateerd project. De titel is The Long And Winding Road en dit historische documentaire project wordt nu dan toch weer opgepakt.

29 januari
Paul neemt weer een klassiek stukje muziek op. Namelijk Appaloosa, geschreven door Linda McCartney en Meditation geschreven door Paul. Het geheel wordt vastgelegd in den documentaire film genaamd Appaloosa.
Februari 1992

IRingo begint in Los Angeles weer aan de opnames voor de CD Time Takes Time

 

12 februari
Nu er serieus werk van de Beatlesdocumentaire wordt gemaakt wordt de vrees voor een overvloed aan officieus bootlegmateriaal van beeld en geluid een realiteit. Paul begint daarom een rechtszaak tegen een van Europa’s grootste verzamelaars van dat soort spul bij het High Court te Londen.
17 februari
Het dispuut van Apple Corps tegen EMI Records over de verstrekkende overeenkomst van november 1989 gaat ook weer verder in het High Court te Londen.  Apple wil een blokkade voor EMI wat betreft The Beatles op nieuwe media als Digital Compact Disc (DCC) en Midi Disc (MD) totdat er een nieuwe  en echte overeenkomst is.
21 februari
Paul is aanwezig bij een liefdadigheidslunch in het hoofdkwartier te Londen van de Performing Rights Society (PRS). Die wil een school openen in Liverpool is de oude school van Paul. Hij houdt een toespraakje waarin hij zegt te hopen dat het allemaal lukt. Er is acht miljoen Pond Sterling nodig om deze school voor de hogere kunsten te starten en Paul hoopt dat er zich sponsors zullen aanmelden. Later die avond krijgt Paul nog een rondleiding door het kantoor te Londen.
25 februari
Ringo is aanwezig bij de 34ste jaarlijkse uitreiking van de Grammy Awards in de Radio City Music Hall te New York.
Maart 1992

Er verschijnt een nieuw boek in Japan, getiteld JapanThrough John Lennon’s Eyes. Het bevat schetsen en aantekeningen die afkomstig zijn uit een studieboek  uit de late jaren zeventig van John die toen met een cursus Japanse taal bezig was.

2 maart
Er komt bij Rykodisc een box met zes CD’s van Yoko Ono uit met de naam Onobox. Het gaat in totaal om 105 tracks waaronder vele die ze samen met John heeft opgenomen tussen 1968 en 1980. En waarvan er zelfs  vele nog nooit eerder zijn uitgegeven. In het Mayfair Hotel te Londen is George in het publiek aanwezig bij een persconferentie van Tom Petty. Daarna gaan George en Tom Petty naar een privéfeestje dat wordt gehouden in het Hard Rock Cafe war ook B.B. King en Gary Moore bij aanwezig zijn.
17 maart
George vliegt vanaf Heathrow samen met Tom Petty naar Berlijn, waar de laatstgenoemde deze avond een concert zal geven.
23 maart
Radio Westwood One, in Amerika, stopt na vier jaar met het uitzenden van de serie The Lost Lennon Tapes. Een week later begint de  zender met een nieuwe serie genaamd The Beatle Years.
April 1992

In Londen vertoont Paul in een privévoorstelling de korte MPL-tekenfilm  Daumier’s Law.  De film The Hours And The Times die gaat over de vermeende relatie van John Lennon en Brian Epstein wordt vertoond tijdens het Gay Filmfestival te Londen.

1 april
In Amerika wordt een voorbeschouwing over het komende concert van George in de Royal Albert Hall te Londen uitgezonden in het programma This Morning van CBS.
2 april
In New York, in de Rasio City Music Hall,  kondigt Ringo voor een legertje schrijvende pers en televisieploegen zijn nieuwe CD Time Takes Time aan. Verder laat hij weten dat een nieuwe All-Starr Band vanaf 2 juni op tournee zal gaan door Noord Amerika en Europa.  De leden van de band zijn deze persconferentie aanwezig. In Engeland gaan de kaartjes voor het concert van George in de Royal Albert Hall in de verkoop. De prijzen variëren van vijftien tot twintig Pond Sterling.
3 april
Ter promotie van de CD en de komende tournee verschijnt Ringo bij wijze van spreken overal en nergens. Vanavond bijvoorbeeld live bij CBS TV in het programma  The David Letterman Show. Daarna racet hij door naar de show rondom uitreiking van de Grammy Awards. Verder worden er vandaag promo-CD’s van de single Weight Of The World naar diverse Amerikaanse radiozenders gezonden.
4 april
Ringo wordt in Amerika geïnterviewd voor het televisieprogramma Late Night.
5 april
In een interview voor de BBC ter promotie van het concert vertelt George dat hij spoedig met een nieuwe CD zal komen en dat hij in de zomer op tournee zal gaan ter promotie van de nieuwe plaat.
6 april
George geeft samen met Eric Clapton een concert in de Royal Albert Hall.  Het is ook een beetje bedoeld als ondersteuning van de Engelse Natuurwet Partij. In Engeland wordt de show aangekondigd als ‘George’s Eerste UK-show Sinds Het Verlaten Van The Beatles’. Er wordt grotendeels hetzelfde gespeeld als in Japan.  In de meespelende musici bevinden zich onder anderen Zak Starkey en Katie Kissoon.  Ringo speelt me tijdens het nummer While My Guitar Gently Weeps. Aan het eind van de show drumt Ringo mee in een soort jamsessie van vijf minuten met de drummers Ray Cooper en Steve Ferrone. Mary McCartney, de dochter van Paul en Linda zit in het publiek.  Ringo zit vandaag voornamelijk in het Dorchester Hotel te Londen om promotie te maken voor zijn CD Time Takes Time.
9 april
Paul en George Martin worden gefilmd in de Abbey Road Studio’s voor de TV-special The Making Of Sgt. Pepper.
12 april
In het huis van George Martin te West Londen neemt George Harrison een interview op dat in de TV-special The Making Of Sgt. Pepper moet worden tussengevoegd.
16 april
Ringo verschijnt als gast in de Amerikaanse show Real Life van zender CNBC.
19 april
Ringo neemt in Aspen, Colorado, zijn aandeel op voor de TV-special The Making Of Sgt. Pepper.
20 april
NHK TV te Japan vertelt in het kinderprogramma Tsukai Nigen-Den ( Dashing Life Stories)  het verhaal van Johns leven door het vertonen van foto’s, beeldmateriaal en videoclipjes. Er zitten zelfs wat beelden in van het bezoek van John en Yoko aan Japan in 1978 en zelfs wat beelden over Double Fantasy, waarvan werd gedacht dat ze vernietigd waren.
21 april
Ringo spreekt zijn stem weer eens in, nu voor de tekenfilm Elbert’s Bad Word in de serie Bedtime Stories van de Amerikaanse Kabelzender in het programma Showtime.
Mei 1992

 Apple Corps laat officieel weten dat de drie overgebleven Beatles werken aan de komende officiële Beatlesdocumentaire genaamd The Long And Winding Road.  Elk van hen heeft inmiddels al een kort interview gegeven om in de documentaire in te lassen. Op het filmfestival te Cannes gaat de MPL-tekenfilm  Daumier’s Law van Paul en Linda in première. Het filmpje duurt vijftien minuten. 

1 mei
Nike irriteert de fans in Amerika weer eens met een reclamefilmpje. Dit keer is Instant Karma van John (uit 1970) ‘met goedkeuring van Yoko’ het filmpje verwerkt.
5 mei
 Ringo verschijnt in het Entertainment Tonight van de Amerikaanse zender Paramount TV.
9 mei
In Amerika verschijnt Ringo als gast in het programma Dame Edna’s Hollywood van NBC TV. Samen met de gastheer (-vrouw?) zingt Ringo het nummer Act Naturally.
12 mei
Uitvoering in Amerika van de klassieke werkjes Appaloosa van Linda McCartney en van Meditation van Paul McCartney door Carl Davis en The Boston Pops. Het wordt opgenomen door PBS Television.
16 en 17 mei
Ringo begint in Amerika aan filmopnames voor het promotieclipje van Weight Of The World. CNN maakt een verslag over deze opnames voor het programma Showbiz Today.
20 mei
Ringo verschijnt op de Amerikaanse TV ter promotie van zijn nieuwe CD en van zijn nieuwe CD-single. Deze keer in het programma Entertainment Tonight van Paramount.
22 mei
Ringo gaat door met zijn rondje Amerikaanse televisiepromotie. Hij verschijnt met zijn All-Starr Band in het muziekprogramma In Concert ’92 van ABC TV. In Spanje wordt te Barcelona het Oratorio van Paul uitgevoerd.
26 mei
Ringo komt weer in het voetlicht, deze keer bij zender VH-1 in Amerika in het programma VH-1 To 1. Tweede fase van heruitgaven van Apple. Er komt uit op CD Wonderwall van George Harrison, Maybe Tomorrow van The Iveys, No Dice van Badfinger, Earth Song/Ocean Song van Mary Hopkin en Doris Troy van Doris Troy.
27 mei
Ringo verschijnt als gast in het Amerikaanse televisieprogramma Arsenio van Arsenio Hall. Na een interview speelt hij samen met de All-Starr Band het nummer Weight Of The World.
28 mei
Ringo is te zien in het programma Today van zender NBC TV. Er zijn geen tekenen van vermoeidheid zichtbaar.  Vandaag is Ringo en zijn All-Starr Band aanwezig  bij een ter ere van hen gegeven privéfeestje in de Paramount filmstudio’s . Gastheren zijn Alberto VO 5 en Private Music.
Juni 1992

Tot ver in juli worden er in de Mill-studio van Paul te East Sussex door Aubrey Powell filmopnames gemaakt van Paul en zijn band terwijl ze werken aan de komende CD Off The Ground. De beelden zullen terechtkomen in de MPL-documentaire genaamd Movin’ On

2 juni
Begin van de North American Tour van Ringo en zijn nieuwe All-Starr Band. Vandaag treedt hij op in het Sunrise Pavilion,  Fort Lauderdale, te Florida. Door de promotors van deze tournee wordt in heel beperkte oplage een speciale promotionele kauwgum uitgegeven genaamd Ringo And The All-Starr Band.
3 juni
Ringo en zijn nieuwe All –Starr Band treden nogmaals op in het Sunrise Pavilion,  Fort Lauderdale, te Florida.
5 juni
Ringo en zijn nieuwe All –Starr Band treden op in het Bayfront Pavilion, St. Petersburg, te Florida.
6 juni
Ringo en zijn nieuwe All–Starr Band treden op in het Blockbuster Pavilion, Charlotte, te North Carolina. Een clipje uit 1991 van George waarin hij op ukelele het nummer Between The Devil And The Deep Blue Sea  speelt is te zien bij Channel 4 in de muziekdocumentaire genaamd Mister Roadrunner. Presentator is de  pianist Jools Holland en het productieteam van dit programma werkt  West Londen momenteel ook aan  de Long And Winding Road-serie van The Beatles zelf.
7 juni
Ringo en zijn nieuwe All–Starr Band treden op in het Chastain Park Amphitheater, Atlanta, te Georgia.
9 juni
Ringo en zijn nieuwe All–Starr Band treden op in het Riverbend Music Center, Cincinnati, te Ohio.
10 juni
Ringo en zijn nieuwe All–Starr Band treden op in het Blossom Music Center, Guyaboga Falls,  te Ohio. Jools Holland interviewt Paul voor de Anthology-serie terwijl ze op een privéjacht over de Thames varen.
12 juni
Ringo en zijn nieuwe All–Starr Band treden op in het Deer Creek Music Center, Noblesville, te Indiana, vlakbij Indianapolis.
13 juni
Ringo en zijn nieuwe All–Starr Band treden op in het Poplar Creek Music Theater, Hafman Estates, te Illinois, vlakbij Chicago.
14 juni
De TV-special The Making Of Sgt. Pepper wordt in Engeland door ITV uitgezonden. George Martin laatwat outtakes van ‘Pepper’-nummers horen die niet zijn gebruikt.
15 juni
Ringo en zijn nieuwe All–Starr Band treden op in het Pine Knob Music Theater, Clarkston, te Michigan, vlakbij Detroit. George verschijnt in het Hard Rock Cafe te Piccacilly Londen bij een concert van zijn vriend Carl Perkins.  Ze spelen Everybody’s Trying To Be My Baby, Blue Suede Shoes en Honey |Don’t. Een klein stukje is hiervan te zien in het programma Week In Rock van MTV. Parlophone/EMI geeft The Beatles EP Set uit. De Engelse epees zijn nu dus ook op CD verkrijgbaar.
16 juni
Ringo en zijn nieuwe All–Starr Band treden op in het Kingswood Music Theatre in Wonderland Park, Maple, te Ontario, vlakbij Toronto, Canada.
17 juni
Ringo en zijn nieuwe All–Starr Band treden op in het Merriweather Post Pavilion, Columbia.
18 juni
Om de 50ste verjaardag van Paul te vieren zendt BBC Radio 2 een nieuwe documentaire uit, genaamd Paul McCartney – Rediscovering Yesterday. Ook wordt zijn verjaardag gevierd bij het National Film Theatre met een nacht vol Beatlesfilmpjes uit de jaren zestig. Ondermeer wordt het ATV/ITV-programma The Morecambe And Wise Show (18 april 1964) vertoond.  In Tokio, Japan, wordt het Oratorio van Paul voor de negende keer opgevoerd.
19 juni
Ringo en zijn nieuwe All–Starr Band treden op in de Radio City Music Hall, te New York City. In Tokio, Japan, wordt het Oratorio van Paul voor de tiende keer opgevoerd.
20 juni
Ringo en zijn nieuwe All–Starr Band treden nogmaals op in de Radio City Music Hall, te New York City.
21 juni
Ringo en zijn nieuwe All–Starr Band treden op in het Garden State Arts Center, Holmdel, te New Jersey. Paul verschijnt heel even bij Channel 4 in het kunstprogramma This Is Tomorrow.  Het is een speciale aflevering uit de serie Without Walls over de ontwerper Richard Hamilton, met wie Paul in 1968 heeft samengewerkt aan ontwerpen voor het White Album van The Beatles.
22 juni
Ringo en zijn nieuwe All–Starr Band treden op in het Great Woods Amphitheater, Mansfield, te Massachusetts, vlakbij Boston.
23 juni
Ringo en zijn nieuwe All–Starr Band treden op in het Jones Beach Amphitheater, Wantaugustush, te New York.
25 juni
Ringo en zijn nieuwe All–Starr Band treden op in het Marcus Amphitheater, Milwaukee, te Wisconsin.
26 juni
Ringo en zijn nieuwe All–Starr Band treden op in het Riverport Center, Maryland Heights , vlakbij St. Louis, te Missouri.
28 juni
Paul verschijnt bij BBC Radio 2 met een interview over het Liverpool Institute For The Performing Arts (LIPA).
Juli 1992

Bij MPL wordt een documentaire film gemaakt van een half uur genaamd Appaloosa. Het is de tweede MPL-film waar aandacht wordt besteed aan het Appaloosa-paard van Linda dat Blankit heet. De filmmuziek is volledig door Paul en Linda gecomponeerd.

2 juli
Begin van de Tour Of Europe van Ringo en zijn nieuwe All-Starr Band, welke drie weken zal duren. Vandaag is het concert in het Gothenburg All Star Festival te Gothenburg, Zweden. Paul en Linda maken een vliegreis naar België, waar ze als gastheer en gastvrouw zullen optreden tijdens een liefdadigheidsreisje voor de Europese leden van de broederschap van muziekindustriëlen te Brussel. Een gedeelte van de opbrengst komt ten goede aan het LIPA (zie 28 juni). Later in de avond vliegen ze al  terug naar Heathrow.
3 juli
 Ringo en zijn nieuwe All –Starr Band treden op tijdens het Dalarock Festival te Hedemora, Zweden. In Duitsland komt de single Don’t Go Where The Road Don’t Go uit. De B-kant bevat het nummer Everybody Wins, dat nergens anders is uitgebracht.
4 juli
Ringo en zijn nieuwe All –Starr Band treden op in het Moelleparken  te Malmö, Zweden.
6 juli
Ringo en zijn nieuwe All –Starr Band treden op in het Empire Theatre te Liverpool, Engeland. Hoogtepunten uit dit concert zijn te zien in de televisiespecial genaamd Ringo Starr Going Home van Disney Channel. Het wordt overigens pas op 18 april 1993 uitgezonden.
7 juli
Ringo en zijn nieuwe All –Starr Band treden op in het Hammersmith Odeon te Londen, Engeland. In Amerika is een interview te zien met Ringo in het programma This Morning van CBS TV.
8 juli
Ringo en zijn nieuwe All –Starr Band treden op in Le Zenith te Parijs, Frankrijk.
10 juli
Ringo en zijn nieuwe All –Starr Band treden op in de Stadtgarten te Hamburg, Duitsland.
11 juli
Ringo en zijn nieuwe All –Starr Band treden op in de Tanzbrunnen te Keulen, Duitsland.
12 juli
Ringo en zijn nieuwe All –Starr Band treden op in de Unterfankenhalle te Aschaffenburg, Duitsland.
13 juli
Ringo en zijn nieuwe All –Starr Band treden op tijdens het Montreux Jazz Festival te Montreux, Zwitserland. Het betreft een festival dat jaarlijks wordt gehouden. Van dit concert zal in Amerika en Engeland een CD verschijnen genaamd Ringo Starr And His All-Starr Band Live Live From Montreux. De plaat komt overigens pas op 14 septemberember 1993 uit en bevat de volgende songs I’m The Greatest, Don’t Go Where The Road Don’t Go, Yellow Submarine, Weight Of The World, Boys, With A Little Help From My Friends, Desperado (Joe Walsh), In The City  (Joe Walsh), Girls Talk (Dave Edmunds), I Can’t Tell You Why ( Timothy B. Schmidt), Bang The Drum All Day (Todd Rundgren), Black Maria (Todd Rundgren), Walkin’ Nerve (Nils Lofgren) en American Woman (Burton Cummings). De dubbelelpee Live In Japan van George, over de tournee door Japan in decemberember 1991, komt uit in Engeland.
15 juli
 Ringo en zijn nieuwe All –Starr Band treden op in de Deutschlandhalle te Berlijn, Duitsland.
17 juli
Ringo en zijn nieuwe All –Starr Band treden op tijdens het Pori Jazz Festival te Kirjurinluoto Park te Pori, Finland.
18 juli
Ringo en zijn nieuwe All –Starr Band treden op  in het Valby Idretspark (ITS Rock) te Kopenhagen, Denemarken.
19 juli
Ringo en zijn nieuwe All –Starr Band treden op  in het Lisbterg Fruespark (ITS Rock) te Arhüs, Denemarken.
20 juli
Ringo en zijn nieuwe All –Starr Band treden op tijdens het Belga Beach Festival te Belga Beach,  DePanne, België.
22 juli
Ringo en zijn nieuwe All –Starr Band treden op in Teatre Tenda te Brescia, Italië.
23 juli
Ringo en zijn nieuwe All –Starr Band treden op in Teatre La Versiliana te Marina Di Perasanta, Italië.
Augustus 1992

Paul, Linda en de gezinsleden houden hun traditionele maand lange familievakantie die altijd in de maand augustus gepland wordt, te Long Island, New York.

1 augustus
Begin van een nieuw deel van de Ringo and His New All-Starr Band Tour, genaamd Return to America. Het eerst concert vindt plaats in Le Champs de Brionne Summer Music Theater te George, Washington. Zijn  repertoire bestaat deze keer uit I’m The Greatest, No No Song, Don’t Go Where The Road Don’t Go,  Yellow Submarine, You’re Sixteen, Weight Of The World, Photograph, Act Naturally, With A Little Help From My Friends. Boys wordt in de tweede helft van de tournee nog toegevoegd. Het enige nummer dat hij zingt terwijl hij achter zijn drumstel zit.
3 augustus
Ringo and His New All-Starr Band treden op in Harvey’s Hotel te Tahoe, Californië.
4 augustus
Ringo and His New All-Starr Band treden op in het Redwood Amphitheater in het Great American Amusement Park te Santa Clara, Californië.
5 augustus
Ringo and His New All-Starr Band treden op in het Concord Pavilion, te Concord, Californië.
7 augustus
Ringo and His New All-Starr Band treden op tijdens de California Mid State Fair, te Paso Robles, Californië.
8 augustus
Ringo and His New All-Starr Band treden op in de Camp Pendleton Marine Base, te Oceanside, Californië.
9 augustus
Ringo and His New All-Starr Band treden op in het Pacific Amphitheater, te Costa Mesa, Californië.
11 augustus
Ringo and His New All-Starr Band treden op in het Greek Theater, te Los Angeles, Californië.
12 augustus
Ringo and His New All-Starr Band treden nogmaals op in het Greek Theater, te Los Angeles, Californië.
13 augustus
Ringo and His New All-Starr Band treden op in het Desert Sky Pavilion, te Phoenix, Arizona.
15 augustus
Ringo and His New All-Starr Band treden op tijdens het Aquafest , te Austin, Texas.
16 augustus
Ringo and His New All-Starr Band treden op in het Riverfront Park, te Little Rock, Arkansas.
18 augustus
Ringo and His New All-Starr Band treden op in het Starplex Amphitheater , te Dallas, Texas.  In Engeland is een van tevoren opgenomen interview te horen bij BBC Radio One in het programma van Nicky Campbell. In Amerika komen Ringo’s Rotogravure en Ringo The 4th uit op CD, om een graantje mee te pikken van de huidige tournee.
20 augustus
Ringo and His New All-Starr Band treden op in het Ohio State Fair Celeste Center, te Columbus, Ohio. Tijdens zijn vakantie woont Paul een optreden bij van het huisorkest van  Saturday Night Live. Dit in het Stephen Talkhouse te Amagansett. Na wat aandringen speelt hij mee tijdens het nummer Blue Suede Shoes. Ergens in de volgende week vertrekt Paul weer naar Engeland.
21 augustus
Ringo and His New All-Starr Band treden op in de Freedom Hall, Kentucky State Fair, te Louisville, Kentucky.
22 augustus
Ringo and His New All-Starr Band treden op tijdens de Iowa State Fair, te Desmoines, Iowa.
24 augustus
Ringo and His New All-Starr Band treden op in het Star Lake Amphitheater, te  Pittsburgh, Pennsylvania. George Harrison bezoekt Los Angeles. Hij breekt zijn vakantie in Hawaï die drie weken zou duren  er voor af. Hij verschijnt live in het programma Rockline van KLOS-FM Radio. In San Diego ontmoet hij Ravi Shankar. In de radioserie genaamd  In The Studio wordt aandacht besteed aan de tournee door Japan van 1991.
25 augustus
Ringo and His New All-Starr Band treden op in het Finger Lakes Performing Arts Center, te Canandaigua (vlakbij Rochester), New York.
26 augustus
Ringo and His New All-Starr Band treden op in het Saratoga Performing Arts Center, te Saratoga Springs, New York.
27 augustus
Een concert in het Tai Mahal Casino te  New Jersey wordt afgelast. Ringo verschijnt namelijk op het podium tijdens een liefdadigheidsconcert van zijn vriend Joe Walsh in de China Club te New York City.
28 augustus
Ringo and His New All-Starr Band treden op in het Waterloo Village Amphitheater, te Stanhope, New Jersey.
September 1992

In zijn thuisstudio te Sussex neemt Paul de eerste demo’s op van de nummers Calico Skies en Great Day. Nummers die pas zullen verschijnen op de CD Flaming Pie. Ringo verschijnt op de Amerikaanse TV in de show The Jerry LewisTelethon. Hij speelt het nummer You’re Sixteen.

1 september
Ringo and His New All-Starr Band treden op in het Fiddlers Green Amphitheater, te Englewood, Colorado, vlakbij Denver.
2 september
Ringo and His New All-Starr Band treden op in het Park West Amphitheater, te Park City, Salt Lake City, Utah.
4 september
Ringo and His New All-Starr Band treden op in Ceasar’s Palace, te Las Vegas, Nevada. Samenvallend met de concerten in het prestigieuze Ceasar’s Palace Hotel is er in het restaurant een speciaal Ringo & All-Starr Band-menu verkrijgbaar.
5 september
Ringo and His New All-Starr Band treden nogmaals op in Ceasar’s Palace, te Las Vegas, Nevada. Ze geven deze dag hier zelfs twee shows. In Engeland houden Paul en Linda een feestje ter ere van de 21ste verjaardag van Stella. Dit op het erf van hun boerderij te Sussex.  Het is een verkleedpartijtje. Linda komt als koningin Elizabeth I, Paul als een struikrover. De muziek wordt verzorgd door de Tompson Twins. Paul wordt weer eens overgehaald om mee te spelen en dat doet hij tijdens het nummer Take Me To The River.
6 september
Ringo and His New All-Starr Band treden nogmaals op in Ceasar’s Palace, te Las Vegas, Nevada. Het nummer You’re Sixteen  van het concert is live op televisie te zien in het programma Jerry Lewis Muscular Dystrophy.
9 september
De jaarlijkse Buddy Holly-feesten vinden weer plaats in Londen.  Paul is gastheer tijdens een Holly-concert tijdens lunchtijd van The Crickets. Paul speelt mee met de nummers Rave On en Oh Boy. Onder anderen Gary Glitter zingt ook nog even mee. Later in de middag speelt Paul weer even mee. Nu tijdens de songs Mean Woman Blues  en Shake Rattle And Roll.  Ook Gary Glitter is onder anderen weer van de partij, maar nu ook Leo Sayer en Allan Clarke (The Hollies). In de achtergrondgroep zitten Blair Cunningham (bandlid/drummer van Paul), Linda, Chrissie Hynde (The Pretenders), en Hamish Stuart (bandlid/gitarist van Paul).
10 september
Ringo neemt in Amerika deel aan een komische sketch tijdens de Jaarlijkse MTV Music Video Awards Show.
11 september
In Amerika is George prominent aanwezig in de muziekshow In Concert ’92 van ABC TV. In het programma is de première te zien van professioneel opgenomen filmmateriaal van zijn concert in Japan van decemberember 1991. Het gaat met name om de songs Piggies en Taxman.  Er zit ook een nieuw interview met George in het programma.
19 september
Paul en Linda komen opnieuw aan in Long Island, New York. Dit keer om aanwezig te zijn bij een trouwreceptie van het nichtje van Linda, genaamd Louise Eastman. Paul neemt deel aan een geïmproviseerd miniconcert. Het betreft voornamelijk songs van Buddy Holly.
21 september
In Duitsland komt van Ringo de single Don’t Go Where The Road Don’t Go/Don’t Know A Thing About Love uit. De CD heeft nog als bonustrack het nummer Everybody Wins. In Nederland komt het plaatje ook uit als vinylsingle. Bij ons is het de allerlaatste vinylsingle van een ex-Beatle.
22 september
Beatlesschrijver Geoffrey Giuliano geeft een interview aan dagblad de Guardian. Hij laat zich op zijn zachts nogal denigrerend uit over The Beatles als groep en over George en Paul. Olivia Harrison is er niet blij mee en besluit te reageren. Zie ook 5 oktoberober.
27 september
De documentaire The Making Of Sgt. Pepper gaat in première bij Disney Channel in Amerika. Het is gelijk het begin van een zes weken durend Beatlesfestival als onderdeel van de Disney Sunday Night  Showcase. Het betekent dat in die periodeThe Magical Mystery Tour wordt uitgezonden, Paul McCartney Going Home, het John Concert van 1990,  de film Imagine  uit 1972 en Pauls documentaire film Get Back.
29 september
Ringo komt terug in Liverpool om war additioneel filmmateriaal op te nemen voor de special Ringo Starr Going Home van Disney Channel. Hij gaat binnen bij de Beatleswinkel in Maethew Street en maakt daar gebruik van de telefoon. Die zal later worden geveild tijdens een Beatlesconventie te Liverpool.
Oktober 1992

Paul werkt vier dagen met producer Youth aan de CD Strawberries Oceans Ships Forest, die onder de schuilnaam The Fireman zal gaan uitkomen. Het is een houseachtige samenstelling van mixen, samples, gefluister en banjo’s die door Paul zijn opgenomen. Uitgeverij Secker & Warburg kondigt de officiële levensverhaal van Paul aan dat wordt geschreven door zijn oude vriend Barry Miles. Paul en Linda houden een liefdadigheidsbijeenkomst in de Groucho Club te Londen. Er zijn 45 potentiële sponsors voor LIPA uitgenodigd. In Amerika is George de tweede Beatle die zijn stemt inspreekt voor een aflevering van de tekenfilmserie The Simpsons. In Amerika wordt een interview met George door Bill Flangan afgedrukt in het tijdschrift Rock CD. Hij vertelt dat George en Ringo met de basis voor Revolution No. 9 kwamen en dat John het heeft opgepakt en er meer verder is gegaan. Het vertelt ook over de komende Anthology-serie.  Veilinghuis Phillips te Londen begint te zoeken naar een koper in de private sector voor The Beatles Exhibition die tot nog toe te zien was in het Trocadero te Piccadilly, Londen.

3 oktober
Bij BBC Radio One worden in het programma Archive Jukebox stukjes herhaald uit de interviews van Andy Peebles met John en Yoko van 6 decemberember 1980. Ook George die verscheen in het programma Roundtable op 9 februari 1979 wordt herhaald. Bij BBCRadio Two wordt de documentaire Yesterday Forever uitgezonden. Er wordt aandacht besteed aan The Beatles, maar ook aan andere artiesten die Pauls beroemde song hebben opgenomen.
5 oktober
In Engeland komt bij PMI de VHS-video uit genaamd The John Lennon Video Collection. In Abbey Road Studio 2 wordt ’s avonds een receptie gehouden omdat 30 jaar geleden de single Love Me Do/P.S. I Love You uitkwam en omdat vandaag het boek The Complete Beatles Chronicle van Mark Lewisohn uitkomt. Apple Corps wordt vertegenwoordigd door Neil Aspinall en Derek Taylor. Ook in Amerika wordt aandacht aan Love Me Do besteed op de toren van Capitol Records  te Hollywood wordt een Beatlesfeestje in de open lucht gehouden. Fans buiten krijgen een speciaal stukje Love Me Do-verjaardagstaart uitgereikt.
George woont het concert van Gary Moore in de Royal Albert Hall bij. Tijdens de toegift speelt George heel even mee. Tevens komt de CD Bunbury Tails uit met daarop het nummer Ride Rajbun, een opname van George.
Dagblad de Guardian publiceert een open brief van Olivia Harrison als reactie op het artikel over Geoffrey Giuliano van afgelopen 22 september. Samenvattend: ze veegt de vloer met hem aan. Ze ‘ is ziek van deze vent’.
8 oktober
George, Paul en Ringo houden een drie uur durende zakelijke vergadering in het MPL-kantoor te Soho, Londen.  Later, in de vroege middag, verlaten ze apart van elkaar het gebouw. Paul stapt in een limousine en George en Ringo nemen de taxi. Verslagen suggereren dat ze naar een vergadering in Londen gaan waar ook Yoko bij zal zijn.
10 oktober
Dagblad Daily Star meldt dat er per abuis vlees is verwerkt in 700 verpakkingen van het vegetarische gerecht Deep Country van Linda McCartney. Linda is woedend en eist naar aanleiding van het artikel dat haar producten niet meer naast vleesproducten mag worden gefabriceerd, om elke kans op verwarring en of verwisseling te voorkomen. Ze is namelijk bang dat er opzet in het spel is.
14 oktober
George en Olivia vertrekken vanaf Heathrow naar naar New York J.F. Kennedy Airport.
16 oktober
In Madison Square Gardens te New York woont George hetJubileumconcert bij ter ere van 30 Jaar Bob Dylan Bij  Columbia Records. George speel If Not For You en Absolutely Sweet Marie.  In de toegift speelt hij met de deelnemende artiesten de nummers My Back Pages en Knockin’On Heaven’s Door. Het is live te zien bij een betaalzender en live te horen bij FM-radio. De bijdagen van George zijn te horen op de CD Bob Dylan – 30th Anniversary Concert Celebration.
19 oktober
In Engeland brengt Apple Records op CD een heruitgave op de markt van de debuutelpee van John Tavener genaamd The Whale.
20 oktober
In Amerika verschijnt Ringo in een opgenomen aflevering van de ontbijtshow bij ABC TV genaamd Good Morning America. Het is bedoeld als promotie voor het drie dagen durende  Sierra Tuscon Ringo Starr Celebrity  Weekend. George vliegt per Concorde terug naar Engeland, maar het toestel krijgt onderweg kleine (dat wel!) problemen en moet terugkeren naar J.F. Kennedey Airport. Om de verveling bij de passagiers in de lounge voor eerste klasse, die nu vier uur moeten wachten, enigszins te verlichten pakt George zijn gitaar en speelt wat nummers van George Formby.
21 oktober
Ringo verschijnt weer in de Amerikaanse televisieshow Arsenio. Hij speelt Don’t Go Where The Road Don’t Go en Act Naturally; dit samen met Nils Lofgren en het huisorkest. Ringo geeft ook nog een interview aan gastheer Arsenio Hall.
24 oktober
Ringo verschijnt op het liefdadigheidsconcert, genaamd Sierra Tuscon Foundation in het University of Arizona’s McKale Center. Ringo And His All-Starr Band spelen er diverse nummers. Onder onderen James Taylor geeft er ook een concert.
Ringo is met het optreden akkoord gegaan, omdat hij en Barbara zelf omstreeks oktoberober, novemberember  1988 in het Sierra Tuscon Alcohol And Drug Rehabilitation Centor een afkickprogramma in verband met alcoholverslaving hebben ondergaan.
25 oktober
George geeft weer eens een verrassingsoptreden. Samen met Gary Moore treedt hij op in een pub vlakbij zijn huis, genaamd The Crooked Billet.  Het is tijdens een verjaarsfeestje voor Moore. De buurt klaagt wel over het lawaai. De politie staat erop dat het volume omlaag gaat. De eigenaar van de pub ontkent dat dit concertje ooit heeft plaatsgevonden. Channel 4 zendt de Yorkshire Television-documentaire over James Hanratty uit. Er zitten gedeeltes van de film over Hanratty in die in 1969 door John en Yoko is gemaakt, welke alleen op 17 februari 1972 te zien is geweest.
November 1992

Apple Productions laat de oorspronkelijke titel, The Long And Winding Road, van de Beatlesdocumentaire vervallen. De naam wordt vanaf nu The Beatles Anthology. Het project neemt nu vastere vorm aan in Wendell Road te Londen.  George is er blijkbaar tegen dat de hele Beatlesgeschiedenis naar een nummer van Paul McCartney wordt vernoemd. De nieuwe naam is oorspronkelijk alleen maar een werktitel, maar blijft uiteindelijk overeind, omdat het alle betrokken partijen wel  bevalt.  In Sussex  nemen de  dochters Heather en Stella de nog onuitgebrachte song Ingrained Funkiness op, als kerstcadeautje voor hun ouders Linda en Paul. De opnames duren tot ergens in december.

1 november
De concertfilm van Paul, Get Back, gaat op televisie in wereldpremière  bij Disney Channnel.

2 november
The Beatles’ Singles Collection, een box met alle Engelse singles, maar nu op 5’’ CD, komt uit in Engeland.  Ooit was het geheel al eens op 3’’ – CD’s uitgekomen.
6 november
Bij Apple Productions te Londen gaat het werk aan The Beatles Anthology verder. ER is nu een zogenaamd storyboard klaar. In ieder geval  is nu vastgelegd welke song welk jaar zal afsluiten. Bijvoorbeeld zal Strawberry Fields Forever  1967 afsluiten, Hey Jude 1968 enz. Origineel filmmateriaal uit 1964 wordt deze maand gemonteerd, zoals Things We Said Today, maar later net zo makkelijk weer uit de serie weggesneden.
8 november
Disney Channel in Amerika begint een  campagne van zes weken, genaamd Eight Days A Week Tribute To The Beatles. Het gaat om spelprogrammaatjes met de CD-boxen  van The Beatles als prijs. De uiteindelijke hoofdprijs is een bezoek aan de Abbey Road Studio’s te Londen.
In Engeland gaat bij ITV de South Bank show over George Formby van start. Er is een stukje, helaas zonder geluid, te zien van het optreden van George Harrison tijdens de George Formby Fanclubdag van 3 maart 1991. George Harrison had nog een verzoek aan de omroep gezonden om dit gedeelte er uit te knippen.
15 november
De Franse première van Pauls Liverpool Oratorio tijden het British Arts Festival te Lille.  Lady Diana is aanwezig en zal Paul ook even ontmoeten. Ze is niet blij als ze te lang moet wachten, omdat Paul een staande ovatie in ontvangst neemt die meer dan vijf minuten duurt.
17 november
In Engeland wordt door ITV de show Unplugged van Paul bij MTV schitterend uitgezonden in het zo geheten  digitale NICAM-stereo.
20 november
In de Mean Fiddler Club te Halesden, Noord Londen, nemen Paul en zijn band een videotape op bestemd voor de televisiespecial van Nieuwjaarsdag genaamd A Carlton New Year. (Carlton vervangt Thames ITV. ) De gespeelde nummers zijn Good Rockin’Tonight, We Can Work It Out, Biker Like An Icon, I Owe It All To You, Michelle, Hope Of Deliverance, Can’t Buy Me Love, Down To The River en Auld Lang Syne. Slechts drie nummers (Hope Of Deliverance, Michelle en Biker Like An Icon) komen uiteindelijk in de uitzending terecht. In San Fransisco, Californië, wordt het Liverpool Oratorio van Paul uitgevoerd.
21 november
In San Fransisco, Californië, wordt het Liverpool Oratorio van Paul nogmaals uitgevoerd.
24 november
De show Unplugged van Paul wordt door MTV Europe herhaald.
26 november
In North Acton te Londen werken Paul en zijn band aan de opnames voor de videoclip voor Hope Of Deliverance. 150 Fanclubleden helpen mee.  Het had een leuke dag moeten worden, maar de fans moeten uren wachten en ze krijgen ook nauwelijks iets te eten.  De set in het bos loopt wat stroef omdat sommige fans bij Paul klagen. Hij gaat er echter niet of nauwelijks op in ‘Ik geef tot morgen geen reactie’. Bij satellietzender TV-1000 is vanavond de film A Hard Day’s Night te zien.
28 november
Disney Channel in Amerika zendt de hele week een andere Beatlesfilm uit. Dit als onderdeel  van de campagne Eight Days A Week Tribute To The Beatles.
29 november
Een recent interview met Paul en Linda  is te zien in Australië in het televisieprogramma  Yana Lendt.
30 november
In Engeland komt van Ringo Goodnight Vienna uit op CD, met drie bonustracks.
December 1992

Inside-informatie van Apple te Londen leert dat het eerste gedeelte van de documentaire serie  The Beatles Anthology, namelijk de jaren 1962, 1963 en twee delen over 1964 klaar zijn én goedgekeurd door Paul, George, Ringo en Yoko. Toch heeft Yoko nog wat punten die 1963 belemmeren; niet zo zeer inhoudelijk overigens ze wil dat wat materiaal uit het filmarchief van John nog (beter) wordt bewerkt. Paul tekent opnieuw een  wereldwijd platencontract met EMI/Capitol. De overeenkomst betreft volgens MTV- $100-miljoen. Begin deze maand worden Paul en Linda in Californië waargenomen. Een film gebaseerd op het leven van Stuart Sutcliffe zou in Londen in de maak zijn. De titel zou Back Beat zijn.

3 december
Paul en Linda wonen de opening van haar tentoonstelling Sixties Portrait Of An Era bij in de David Fahey-Klein Gallery te West Hollywood, Los Angeles. In Engeland is de film The Family Way uit 1967, met muziek van Paul, weer eens op televisie te zien en wel bij kabel- en satellietzender Bravo.
5 december
George verschijnt in Amerika op de omslag van het muziektijdschrift Billboard. Binnenin staat een interview met hem. Hij onthult hier dat hij op 24 februari jarig is in plaats van 25 februari.
8 december
BBC Radio Two besteedt in een documentaire aandacht aan de moord op John; nu alweer twaalf jaar geleden.
9 december
Tijdens de jaarlijkse Billboard Music Awards-uitreiking in Universal City te Californië  in Amerika ontvangt George de eerste Billboard Magazine Century Award. Hij neemt hem in ontvangst van Tom Petty en hij houdt een korte toespraak. Fox Television zendt het geheel live uit. Ook Paramount Television maakt een verslag voor het programma Entertainment Tonight dat de volgende dag wordt uitgezonden. George geeft voor dit programma ook nog een interview.
10 december
Paul heeft een korte ontmoeting met George in Californië; gewoon om even bij te babbelen. Daarna gaat hij naar het Ed Sullivan Theater te New York. Daar neemt Paul met zijn band op videoband een concert voor de nieuwe MTV muziekserie  Up Close op.  Dit gaat door tot en met 11 december. De volgende nummers worden elektrisch gespeeld Twenty Flight Rock, Get Out Of My Way, Fixing A Hole, Looking For Changes en Penny Lane. Voorts worden akoestisch gepeeld Biker Like An Icon, I Owe It All To You, Big Boys Bickering en Michelle. Geplaybackt worden Jingle Bells enIf I Were Not Upon The Stage. Hope Of Deliverance en Can’t Buy Me Love worden in een soort countryversie gepeeld.  Verder worden in een tweede set elektrisch gepeeld Peace In The Neighbourhood, Off The Ground, I Wanna Be Your Man en Sgt. Pepper’s.  Als finale wordt met Paul aan de piano gespeeld My Love, C Moon, Lady Madonna, C’mon People en Live And Let Die. Er worden uiteindelijk dertien nummers echt uitgezonden. Later (3 maart 1993) onder andere door Veronica in Nederland. In Amerika wordt in het programma Entertainment Tonight van Paramount Television aandacht besteed aan George Harrison.
11 december
Paul houdt in de ochtend een persconferentie in New York in The Acedemy. Hij vertelt onder andere over de komende televisieserie Beatles Anthology, met name dat hij gisteren George nog heeft gesproken en dat ze daar de Anthology weer naar elkaar toegroeien. In Australië wordt het nieuws van Pauls komende tournee onthuld in vele televisienieuwsrubrieken. Met name wordt aandacht geschonken aan het feit dat over drie dagen de kaartjes in de verkoop gaan.
12 december
Paul en Linda verlaten New York, via Kennedy Airport, op weg naar Heathrow, Engeland.
14 december
George verschijnt weer eens onaangekondigd op het podium. Deze keer in het Universal Amphitheater te Los Angeles, samen met Eddie van Halen in een benefietprogramma voor het gezin van Jeff Porcaro (Toto) die recentelijk is overleden in mysterieuze drugsgerelateerde omstandigheden. De kaartjes voor de concerten van Paul in Australië gaan in de verkoop.
15 december
Paul gaat weer opnemen in de Abbey Road Studio’s te Londen.  Hij werkt aan het onuitgebracht gebleven nummer Is It Raining In London?  dat hij samen met Hamish Stewart schrijft. Verder geeft hij een interview aan DJ  Simon Mayo van BBC Radio One.
16 december
Paul werkt verder aan Is It Raining In London? in de Abbey Road Studio’s.
27 december
De verschijning van Ringo in de tekenfilmserie The Simpsons uiy 1991 is in Europa voor de derde keer te zien op Sky One.
28 december
De nieuwe single van Paul, Hope Of Deliverance/Long Leather Coat, komt uit in Engeland.