2003

Webmaster JOHN, PAUL, GEORGE EN RINGO VANAF 1981

6 januari 
Yellow Submarine, Sergeant Peppers Lonely HeartsClub Band, A Hard Day’s Night en Abbey Road zijn nu te koop als legpuzzels. Bovendien zijn ze verpakt in mooie verzamelaarsblikken. De puzzels zijn tweezijdig. Op de achterzijde van Abbey Road staat de achterkant van de elpeehoes, bij Sgt. Pepper is het de basdrum, bij Yellow Submarine de laatste scène van de film en A Hard Day’s Night heeft op de achterzijde een collage van de mooiste foto’s van de Fab Four uit begin jaren 60. Op de blikken staan de hoezen en de hiervoor vermelde achterzijden afgebeeld, met nog een aantal fraaie details van de verschillende hoezen. Het zijn vooral deze blikken die de puzzels zeer aantrekkelijk maken voor verzamelaars.
8 januari 
Voor de titelsong van de speelfilm Vanilla Sky  is Paul genomineerd voor een Grammy Award in de categorie Song Written For A Motion Picture, Television Or Other Visual Media. Het optreden van de Beatles in The Ed Sullivan Show op 9 februari 1964 is in de Verenigde Staten gekozen tot Grootste Rock ’n Roll-moment Aller Tijden’. The Beatles staan ook op 23 met hun live-uitvoering van All You Need Is Love tijdens de eerste wereldwijde satellietuitzending in 1967.
Op 36 staat hun concertspecial Shea Stadium en op 61 hun tv-special Beatles Anthology.
10 januari 
Paul McCartneys vegetarische recepten ‘All You Need Is Avocado Soup’, ‘Ob-La-Di Enchiladas’ en ‘Tofu Sour Cream’ zijn opgenomen in The PETA Celebrity Cookbook, dat is uitgegeven door PETA (People For The Ethical Treatment Of Animals).
11 januari
In de provincie Zuid-Holland zijn  drie mannen aangehouden die in het bezit waren van mogelijk originele opnamen van The Beatles. Het gaat om twee Nederlanders en een Engelsman, zo maakte het Openbaar Ministerie
bekend. De banden, bekend onder de naam ‘Get Back Sessions’, werden in 1969 opgenomen in Londen. Sindsdien zijn ze alleen nog te horen geweest op illegale CD’s, zogeheten bootlegs. Dit soort berichten tieren welig in de schrijvende pers. Alles wijst er op dat het ook een beetje een publiciteitsstunt is van Apple om vraag te creëren voor de komende CD Let It Be…Naked.
13 januari 
Voor het huis in Liverpool waar John Lennon zijn jeugd heeft doorgebracht, zocht men een beheerder. Er kwamen meer dan twintig reacties binnen bij stichting The National Trust, waaronder één uit Australië! In de Herald Sun, een dagblad in Melbourne wordt verslag gedaan dat EMI een nieuwe uitgifte van een Beatles-CD overweegt, nadat de politie 500 banden met onuitgebracht materiaal heeft onderschept.’
24 januari
Nieuws over de komende CD van Ringo: Willie Nelson doet mee op Write One For Me, een leuk niemendalletje dat erg tegen Vertical Man aanleunt. Paul gestopt met roken? Zo zie je ‘m, zo zie je ‘m niet meer: de sigaret die Paul op de hoes van de elpee Abbey Road vasthoudt. Op recente posters die van de hoesfoto gemaakt zijn, is de sigaret weggeretoucheerd. Te veiling bij veilinghuis Cooper Owen. Veilingstuk 180: acetaat-grammofoonplaat van Mick Jagger en John Lennon, een éénzijdige plaat van 10 inch. Zonder label. De plaat laat de onmiskenbare stem van Mick Jagger horen, die een’ funky’ track zingt in de R&B-stijl van de jaren zeventig. De titel is onbekend. Minimumbod 1000 tot 1500 pond sterling. Bij het nazoeken van de authenticiteit van het plaatje werd een cassettebandje voor Mick Jagger afgespeeld, toen hij toch toevallig langs kwam op zijn kantoor. Jagger bevestigde dat hij zo’n 25 jaar geleden een song met Lennon heeft opgenomen en dat hij het nummer na al die tijd nooit meer heeft gehoord. Jagger zelf, heeft geen acetaat-plaatje van de opname. 
28 januari
Promotie voor het boek Band On The Run van Gary McGee dat uitkomt  in april. Het gaat over de geschiedenis van Wings. Het bevat vraaggesprekken met de voormalige Wingsgitarist Henry McCullough. Verder staan er foto’s en zeldzaam promotiemateriaal van en over Wings in. Natuurlijk ook een discografie.
29 januari
De banden van het optreden van The Beatles in 1962 in de Star Club te Hamburg, die in 1998 helemaal van de markt zijn afgehaald, zijn in Engeland nu weer uitgebracht. Op de plaat staan twintig nummers, inclusief I Saw Her Standing There en nog wat bonustracks. De nieuwe CD’s zijn te koop in Liverpool.
30 januari
Het nieuwste blad van Rolling Stone”bevat een hoofdartikel over de in beslaggenomen Get Back-tapes. Yoko koopt Mendips en laat de fans binnen.
Er worden per dag slechts 90 mensen toegelaten in het huis waar John Lennon als kind woonde. Er mogen per dag slechts zes groepen van vijftien personen naar binnen. De rondleidingen zullen dit voorjaar beginnen. Een geheim bezoek van Paul aan de Cavern lekt uit. Zoals we allemaal weten is Paul McCartney in 1999 terug geweest in de Cavern, maar dat  was toch niet de eerste keer dat hij dat deed. We weten nu dat hij al in 1968 een keer terug is geweest. Dit blijkt uit een plaatje op de Liverpool Beatlescene website. Paul bezocht de Cavern met zijn toenmalige vriendin Linda Eastman. Zij nam toen foto’s om het gebeuren vast te leggen. Deze foto’s zullen op een veiling terechtkomen. Aan de vooravond van hun tournee door Australië bekritiseerde Rolling Stones-gitarist Keith Richards  Paul McCartney vanwege de annulering van diens Australische tour na de dodelijke bomaanslagen op het Indonesische eiland Bali. Keith zei dat hij zich nooit de wet zou laten voorschrijven door terroristen. ‘Tegen Osama en zijn club wil ik alleen maar zeggen: kom maar op, laat mij in rook opgaan, maar jullie moeten niet gaan bepalen of wij rocken of niet. Als McCartney deze knapen als excuus gebruikt, toont hij zich zwak.’
1 februari 
Liverpool en Henley-upon-Thames zijn in een race verwikkeld om het eerste permanente gedenkteken voor Beatle George Harrison te kunnen bouwen.
3 februari
Phil Spector is maandag aangehouden door de politie van Alhambra, een voorstad van Los Angeles. Hij werd ingerekend in een huis waar agenten een doodgeschoten vrouw aantroffen en is inmiddels officieel aangeklaagd wegens moord.
4 februari 
De nog levende Beatles zijn van plan Let It Be uit te geven op de manier zoals ze dat ooit van plan waren: uitgekleed. Op de plaat zal de orkestratie die Phil Spector toevoegde ontbreken. Ringo Starr vertelde aan Rolling Stone dat de CD ‘gedespectoraliseerd’ zal worden.
17 februari 
De Get Back-tapes lijken zich te vermenigvuldigen. Er zijn banden van de sessies opgedoken in Worcestershire, Engeland. Bij een inval vonden medewerkers van de British Phonographic Institute en politiemensen een groot aantal banden waarvan 24 bootleg-CD’s waren gemaakt. Omdat ’twee Beatles nu dood zijn’, stopt het tijdschrift  The Beatles Book Monthly. 
21 februari
Het lekt uit dat Ringo werkt aan een nieuwe CD die Ringo Rama gaat heten. Een song is al bekend: Never without you, een hulde aan George Harrison.
27 februari
Paul als surprise op een verjaardagsfeestje. Voor geld is toch blijkbaar alles te koop: zelfs een Paul McCartney die in hoogsteigen persoon Let It Be, Yesterday, Back in the USSR en nog zestien andere liedjes op je verjaardagsfeestje komt zingen. Het overkwam de Amerikaanse Wendy Walker-Whitworth, die het optreden als cadeautje kreeg van haar man.
4 maart 
Afgelopen zaterdag overleed Beryl Adams, de eerste secretaresse van  Brian Epstein. Mevrouw Adams is 66 jaar geworden. Zij was de echtgenote van Cavern-dj  Bob Wooler.
5 maart 
Backbeat, de film uit 1993 die Stu Sutcliffe volgt in de begindagen van The Beatles, komt op DVD uit.
9 maart 
BBC2  TV zendt het programma Greatest Hits met daarin een muzikaal portret van Paul McCartney uit.
17 maart
Van Paul komt de CD Back In The World Live uit. Net als op de CD Back in the U.S. heeft Paul ook op deze plaat de credits omgedraaid achter de Beatlesliedjes waarin hij het grootste aandeel had; dus McCartney-Lennon in plaats van Lennon-McCartney. In Engeland  komt op CD-single het nummer Any Road van George Harrison uit, afkomstig van diens laatste CD  Brainwashed.
25 maart
De nieuwe CD van Ringo Starr genaamd Ringo Rama komt uit.
28 maart
De Anthology-serie van The Beatles komt uit op  DVD en is ook meteen in Nederland te koop.  Een  bonusschijfje genaamd ‘Special Features’, bevat een groot gedeelte van de sessies van 23 juni 1994.
1 april
TOTP2, dat wil zeggen Top Of The Pops op BBCTV 2 zendt vandaag een compilatie uit van de afgelopen week en archiefopnames. In de archiefopnames vandaag een special rond The Beatles. Paul McCartney treedt op in het Sportpaleis te Antwerpen.
2 april
Paul McCartney treedt nogmaals op in het Sportpaleis te Antwerpen.
3 april
Paul heeft onlangs een live-versie van Calico Skies beschikbaar gesteld voor de CD Peace Songs, waarvan de opbrengst bestemd is voor War Child.
8 april 
Paul  heeft zijn steun gegeven aan de kandidaatstelling van zijn geboortestad
Liverpool om in 2008 Europese Culturele Hoofdstad te worden.
13 april 
De geruchtenmachine raast maar voort: tussen 12 en 17 mei zou op het merk Serendisc  de song Any Road moeten verschijnen. Een “liggenblijvertje” uit de sessies voor Brainwashed. Er zou een interview van zeven  minuten met Dhani Harrison en Jeff Lynne aan gekoppeld zijn.
17 april
Ringo gaat deze maand gewoon de winkels langs om zijn nieuwe single te promoten. Never Without You is een eerbetoon aan George Harrison en wordt veel gedraaid op de Engelstalige radiostations. Pete Best (nog steeds bekend omdat hij de voorganger van Ringo was bij The Beatles) en zijn band ontsnapten afgelopen weekend aan de dood toen hun busje werd gesneden en over de kop sloeg.
22 april 
The Beatles staan weer op één in Amerika. De DVD-set Anthology voert voor de tweede week de Billboard Top Music Video Chart aan en Beatles 1′ staat bovenaan de Pop Catalogue Album Chart, waar de  CD Ringo Rama van Ringo Starr nu de dertiende plaats in de lijst bezet. 
27 april
Een interview met Ringo is te horen in het programma The Ringo Rama Radio Hour van de omroep KGSR in de USA.
1 mei
Kaartjes voor het concert van Paul McCartney op het Rode Plein in Moskou zijn in de verkoop gegaan.
3 mei
In de Billboard  is Anthology van The Beatles op nummer 2 blijven staan in de Top Music Video Chart. Het ‘1’-album van The Beatles is gezakt naar nummer 8 in de Pop Catalogue Chart. Een troost is wel dat “1” al weer 128 weken staat genoteerd!
Een kartonnen display van de Duitse actrice Marlène Dietrich, die voor de hoes van Sgt. Pepper’s Loneley Hearts Club Band is gebruikt, wordt bij veilinghuis Christie’s te Londen  te koop aangeboden.  Er is al een bod van 137700 Euro gedaan Het ding is voor dat geld dan ook wel gesigneerd. (Door Dietrich of door The Beatles? Dat vermeldde het bericht van Christie’s  niet.) 
13 mei
Beelden over George Harrison zijn bij BBC TV te zien in het programma Top Of The Pops 2.
14 mei 
In de  film  In-Laws zit een tot nu toe ongepubliceerde songs van Macca. Voor de film werd een multi-track vrijgegeven, die dateert van begin 1971. Het komt uit de sessie in de New Yorkse CBS studio, die tot de elpee Ram zou leiden. Er is al wel eens een bootlegversie van geweest en in januari 1981 hebben Laurence Juber en Steve Holly er tijdens de allerlaatste Wings-sessie ook nog aan gewerkt. Het gaat om het nummer  A Love For You.
15 mei
Paul McCartney bevestigde in een interview met persbureau Reuters dat hij weer van plan is aan het eind van dit jaar de studio in te gaan. Twee vrouwelijke McCartney-fans uit Italië, die twintig jaar geleden een dagboek en een paar
laarzen uit het huis van Paul McCartney hebben gestolen, hebben het boekje tijdens een persoonlijke ontmoeting met Paul terug gegeven.  Ze hebben overwogen om het dagboek te koop aan te bieden, maar ze bemerkten al gauw dat ze daarvoor de toestemming van McCartney nodig zouden hebben. En daarom besloten ze later om het maar terug te geven.
16 mei 
Volgens onwaarschijnlijke geruchten zou Paul overwegen in de jury voor het Amerikaanse  ‘Idols’-programma te gaan zitten.
19 mei
Paul McCartney heeft zijn advocaten de opdracht gegeven om naar een Britse televisiedocumentaire te kijken. De documentaire typeert zijn vrouw, Heather Mills, als ‘een berekenende goudzoeker met een duister verleden’, zo meldt de Dialy Mail. De krant zegt dat de documentaire van het Britse Channel 4 Mills portretteert als ‘een leugenachtige fantaste.’ 
Frank Sinatra heeft volgens Paul ooit een nummer afgewezen dat hij speciaal voor voor ‘Old Blue Eyes’ had geschreven. ‘Ik vond het zelf een goed nummer, maar waarschijnlijk dacht hij dat ik de draak met hem stak, want hij wees het nummer af’, aldus Paul over het nummer Suicide.
20 mei
Ringo en Barbara brengen een bezoek aan de Chelsea Flower Show om een speciale tuin te openen, welke aandacht vraagt voor de ondergang van het Koraalrif. Ze waren in diverse journaals op de Engelse tv te zien, inclusief het lokale nieuws voor de Zuid / Oost regio’s en een BBC live-uitzending vanuit Chelsea. Een onlangs uitgegeven tweede officiële CD van de 2001 All Star Band Tour is verschenen als een nogal onopgemerkte uitgave van het BMG Special Products Label. Getiteld Ringo Starr And His All Star Band: Extended Versions, bevat deze mid price-uitgave enkele nummers die niet op de King Biscuit-CD of -DVD staan.
22 mei
In een interview met BBC Radio 2-discjockey Johnnie Walker vertelt Dhani Harrison:  ‘Ik denk dat we in een paar jaar, of eigenlijk volgend jaar al, de volledige catalogus  van mijn vader opnieuw gaan uitbrengen.’
23 mei
Ringo is bezig met promotie voor de single Any Road. Hij vertelde daarbij dat hij in Friar Park is geweest, om wat beeldopnames te doen voor een DVD die dit jaar uit moet gaan komen. Volgens Ringo zou het met die komende DVD hoofdzakelijk om het Concert For George gaan.
24 mei
Paul geeft een concert op het Rode Plein te Moskou.
29 mei
Een Canadese maatschappij, XXI, geeft de originele soundtrack van de Family Way opnieuw uit. Bij de oorspronkelijk uit 1966 stammende film is Paul McCartney nauw betrokken. Hij schreef namelijk de filmmuziek. De nieuwe uitgave bevat McCartneys oorspronkelijke werk, plus toegevoegd materiaal van het George Martin Orchestra .
30 mei
Afgelopen donderdag verschenen Paul en Heather voor het eerst in het openbaar, na de mededeling dat de McCartneys een kindje verwachten. Ze poseerden voor het schieten van foto’s.
2 juni
In een interview met de Glasgow Sunday Herald is Paul teruggekomen op zijn eis dat zijn eigen naam voorop moest komen in de auteursrechtopgave die je op geluidsdragers aantreft. Hij zegt nu: ‘Ik ben er tevreden mee zoals het is en zoals het ook altijd al is geweest. Lennon en McCartney is nog steeds het Rock ‘n’ Roll-handelsmerk en ik ben er trots op daar een deel van te mogen uitmaken.’
13 juni
Ringo Starr heeft een speciaal liedje geschreven ter viering van het aanstaande vaderschap van Paul. ‘Ik zal het persoonlijk voor ze zingen als de baby geboren is’, zegt hij. 
17 juni
Paul McCartney zou van plan zijn aankomende september de studio in te duiken.
21 juni
Er wordt een concert gegeven in de Londense Royal Albert Hall als eerbetoon aan de in november 2002 op 71-jarige leeftijd overleden musicus Lonnie Donegan. De skiffle-artiest  inspireerde onder anderen de latere Beatles.
24 juni
Heather Mills heeft vorige week een 25.000 pond kostende surpriseparty met een Indiaas tintje voor haar jarige echtgenoot Paul McCartney gegeven. Onder de gasten bevonden zich Ringo Starr en Elvis Costello.
26 juni
In de media circuleren geruchten dat Paul en zijn zwangere vrouw Heather, een zoon verwachten.
30 juni
Paul McCartney overweegt volgend jaar een concert te doen in Cuba volgens de krant Juventud Rebelde.
2 juli 
Het oog van een immens groot portret van John Lennon op een doek dat de St. George’s Hall in Liverpool bedekt, is door vandalen doorboord. Onbekenden beklommen de steiger achter het doek en sneden een rond gat ter hoogte van het linkerglas van Johns bril. 
12 juli 
Liverpool neemt het beheer van het Stu Sutcliffe-archief op zich. Presidentskandidaat Kerry gebruikt een 30 jaar oude foto van hem en John Lennon in zijn campagne. De Amerikaanse senator verspreidt een foto van hem en John uit 1971, volgens de New York Daily News. Een woordvoerder van Kerry verklaarde dat hij het niet nodig vond om toestemming aan Yoko Ono te vragen.
21 juli
In een interview met The Sun zegt Ringo dat de Engelse koninklijke familie er maar helemaal mee moet stoppen als koningin Elizabeth II aftreedt.
22 juli 
De film Shanghai Surprise verschijnt op DVD. Dat is de min of meer geflopte film van Madonna bij Handmade Films, de filmmaatschappij van George Harrison.
24 juli 
Begin van de tournee van Ringo’s 2003 All Starr Band in het Casino Rama, Toronto, Ontario, Canada
25 juli
Ringo treedt nogmaals op in het  Casino Rama, Toronto, Ontario, Canada
26 juli
Ringo treedt op in het  Darien Lake Six Flags Performing Arts Center, Darien Center, New York. Ringo  zei in een interview  dat het gelimiteerde Postcards From The Boys-boek in de toekomst ook in een lager geprijsde editie zal verschijnen. Paul heeft de fastfoodketen Kentucky Fried Chicken opgeroepen de kippen die zij verwerken in hun maaltijden beter te behandelen in de Louisville Courier-Journal.
27 juli
Ringo treedt op in het Fleet Boston Pavilion, Boston, Massachusettes
29 juli
Ringo treedt op in  de Radio City Music Hall, New York, N.Y.
30 juli  
Ringo treedt op in het  Easton, PA. State Theater. De zuster van Stu Sutcliffe ontkent nu dat John Lennon verantwoordelijk is voor het overlijden van Stu. Dit volgens de BBC, de Liverpool Echo en nog wat kleinere bladen. ‘Ik heb niet gezegd wat de bladen geciteerd hebben.’
31 juli 
Ringo treedt op in het Mohean Sun Casino, Uncasville, Ct.
1 augustus 
Veilinghuis Christie’s in New York heeft  tot nu toe grotendeels onbekend filmmateriaal van John Lennon geveild. Het bod liep op tot ruim $ 53000,–. Het gaat om materiaal van een filmstudente uit New York, die hem in 1974 op straat tegenkwam en aan hem vroeg of hij wilde meewerken aan haar film. De film laat een Lennon zien die allerlei malle fratsen uithaalt. Zo doet hij bavianen na om kinderen te plezieren en wordt hij even ijscoman. In totaal is Lennon twaalf uur lang gefilmd. Dit materiaal is in de eindmontage teruggebracht tot een film van drie kwartier. Een paar stukjes daaruit waren eerder al te zien in verschillende documentaires,maar er zijn verder geen kopieën van de oorspronkelijke film.
2 augustus 
Ringo treedt op in het Trump Taj Mahal, Atlantic City, New Jersey.
3  augustus 
Ringo treedt op in het PNC Bank Arts Center, Holmdel, N.J.
4 augustus
Ringo treedt op tijdens  de  Westbury N.Y. Music Fair
5 augustus
Ringo treedt nogmaals op tijdens de  Westbury N.Y. Music Fair
8 augustus 
Ringo treedt op in de Van Andel Arena, Grand Rapids, Michigan
10 augustus 
Ringo treedt op in de Soo Pass Ranch, Detroit Lakes, Minnesota.
12 augustus
Ringo treedt op in het Rosemont Theater, Chicago, Illinois.
13 augustus
Ringo treedt op in het Chastain Park, Atlanta
16 augustus 
Ringo treedt op in  de Alico Arena @ Florida Gulf Coast University, Fort Myers, Florida.
21 augustus
Ringo treedt op in het Horseshoe Casino, Robinsville, Massachusettes. De  DVD Paul Is Live is in Amerika uitgekomen. Het betreft  een live-verslag van de tournee van 1992-1993.
22 augustus 
Ringo treedt op in het Riverfest Amphitheater, Little Rock, Arkansas.
23 augustus 
Ringo treedt op tijdens Next Stage @ Grand Prairie, Grand Prairie, Texas. 
25 augustus
Ringo treedt op in het Sandia Casino Ampitheater, Albuquerque, New Mexico.
26 augustus
Ringo treedt op in het Amarillo Civic Center, Amarillo, Texas.
27 augustus
De  uitgave van de Let It Be-DVD is uitgesteld. Rocky Mountain News heeft de eerste officiële bevestiging van Ringo. Hij vertelt dat de CD in oktober uit gaat komen, maar dat de DVD toch wat langer op zich zal gaan laten wachten.
29 augustus
Ringo treedt op bij  Harrah’s Lake Tahoe. Schrijver Keith Badman zegt dat hij twee mogelijk redenen gehoord heeft voor het uitstellen van de uitgave van de Let It Be-DVD. Beide redenen zouden eigenlijk al niet meer verrassend mogen zijn. Dit vertelde hij: ‘Er doen twee redenen de ronde: ten eerste de wens om het niet te laten wedijveren met de Concert For George-DVD en ten tweede onenigheid bij de belanghebbende partijen (lees: Yoko, Paul, Olivia en Ringo) over de inhoud van de DVD’s.’ De film van het Concert For George is te zien in de (Nederlandse) bioscoop. Sommige optredens blijven bewaard tot aan de aftiteling aan toe. De doordringende sfeer van de hele avond is erg goed door middel van de film gevangen.
30 augustus
Ringo treedt op in het Hard Rock Hotel and Casino, Las Vegas
31 augustus 
Ringo treedt op in het Marymoor Park, Redmond, Washington.
2 september 
Ringo treedt op tijdens het Britt Festival, Jacksonville, Oregon.
4 september
Ringo treedt op in het Montalvo Center For The Arts, Saratoga, Californië.
Stella McCartney, Pauls tweede dochter en modeontwerpster van beroep, in Schotland getrouwd met  Alasdhair Willis. Volgens de Engelse kranten vond de plechtigheid plaats in een intiem kapelletje in Mount Stuart, op het eiland Bute in het westen van Schotland.
5 september
Ringo treedt op in het Dodge Theater, Phoenix, Arizona.
6 september 
Ringo treedt op in het Greek Theater, Los Angeles.Ringo treedt vandaag ook op in het Universal Amphitheater, te Los Angeles.
7 september
Ringo treedt op bij Humphrey’s, San Diego, Californië.
8 september 
Heather McCartney-Mills en Stella McCartney, respectievelijk vrouw en dochter van Paul, hebben de strijdbijl begraven, zo meldt de Chicago Sun-Times. Dat zou gebeurd zijn op Stella’s bruiloft, anderhalve week geleden.
15 september
Apple, het in 1968 opgerichte bedrijf van The Beatles, heeft Apple Computers voor de rechter gedaagd vanwege de iPod-speler en de iTunes downloadmuziekdienst. Toen Apple Computers in 1977 begon, spanden The Beatles een rechtszaak tegen het bedrijf van Steve Jobs aan met als inzet het gebruik van de naam. The Beatles wonnen de zaak en afgesproken werd destijds dat Apple Computers nooit in de muziekbusiness zou gaan. Apple stelt nu
dat die afspraak is geschonden.
De Londense journalisten Alan Parker en Phil Strongman zullen volgende maand John Lennon And The FBI-files'(uitgever Publishers Group Canada) publiceren, een boek dat alle details belooft te onthullen over ‘de geheime oorlog van de Amerikaanse regering tegen de Lennons’, gebruikmakend van recent vrijgegeven documenten uit de archieven van de FBI.
16 september 
Volgens een vertegenwoordiger van Capitol is er nog geen officiële titel aan het
komende Let It Be-album gekoppeld. De plaat zal volgens hem uit twee CD-schijfjes bestaan.  De ene plaat zal de versie van Glyn Johns zijn en de andere zal spul bevatten dat tegen de muren opspringt. Wat dat ook betekenen moge…
18 september 
Paul is begonnen met zijn volgende studioplaat bij Capitol, vertelde hij aan fans tijdens een chatsessie op MSN. Ik doe het echt rustig aan en heb geen enkele haast.’
19 september
Paul is betrokken bij een vechtpartij in de nacht van donderdag op vrijdag in Londen. Hij zou een fotograaf hebben aangevallen. Het incident vond plaats bij de Tower Bridge, waar  de Amerikaanse illusionist David Blaine 44 dagen zonder voedsel in een glazen kooi zit opgesloten. McCartney was naar de brug gekomen om naar de stunt te kijken. Een fotograaf van de krant de Evening Standard zegt dat hij is geslagen nadat hij een foto  van Paul wilde maken. ‘Toen ik dichterbij kwam, hielden zijn vrienden me tegen. McCartney greep me vast, vloekte en zei op dreigende toon dat het een privé-uitstapje was’, aldus de fotograaf. De politie bevestigde dat er onenigheid was tussen een fotograaf en een groep toeschouwers.
23 september
Paul McCartney en James Taylor  (You’ve Got A Friend, Fire and Rain) spelen voor het eerst na 25 jaar weer eens live samen en wel voor Adopt-A-Minefield.
26 september
Michel Laverdiére van XXI-21 Productions Inc. heeft juist een boxset uitgebracht met daarin de CD Chant And Be Happy samen met een 30 minuten durende DVD van George Harrisons laatste interview. Het interview is opgenomen in 1998 door Philippe Auliac  in Frankrijk bij de release door George van Ravi Shankars Chants Of India. Het boek Postcards From The Boys van Ringo Starr met ansichtkaarten die George, John en Paul hem in de loop van de jaren hebben gestuurd, is van de pers gekomen.
7 oktober
Het concert dat The Beatles op 11 februari 1964 in de stad Washington gaven, komt op uit op DVD (regio 1), zo meldt internetwinkel Amazon.com.
27 oktober 
Zeldzaam en nooit eerder vertoonde beelden van John Lennon worden op een nieuwe video collectie uitgebracht genaamd Lennon Legend. Dit samen met een grootste hits-CD onder dezelfde titel.
28 oktober
De Ed Sullivan Show DVD’s waren tot nog toe alleen in een gelimiteerde versie te krijgen. Nu zal het voor het eerst ook via de winkels verkrijgbaar zijn.
11 november
Het nieuwe nummer van Hello Magazine is gesierd met een foto van baby Bea McCartney op de cover en vijf pagina’s met foto’s en een verhaal van Paul, Heather en hun baby.
17 november 
De CD Let It Be…Naked van The Beatles komt uit.
18 november
De DVD The Concert For George komt uit.
21 november
Uitgeverij Nijgh & Van Ditmar geeft het boekje uit genaamd  Help! The Beatles in het Nederlands van Bindervoet en Henkes. Paul  en zijn vrouw Heather hebben een avondje vrij genomen van de zorg voor hun baby, Beatrice. Ze genoten van een romantisch diner in een luxe restaurant in Londen. Het stel dineerde in een van hun favoriete restaurants, het exclusieve Le Caprice.
30 november
Toegewijde fans komen bij elkaar in Mathew Street teLiverpool om  ‘de stille Beatle’ George Harrison  te herdenken.
3 december
Miramax breidt zijn aanbod Family Home Entertainment aanbod uit met drie tekenfilms die geproduceerd zijn door Paul:Tropic Island Hum, Tuesday en Rupert and the Frog Song zullen in voorjaar 2004 uitgebracht worden op DVD en video.
7 december
Op de officiële website voor de 46664-campagne is een nieuwe wallpaper geplaatst van Paul McCartney achter de piano. De foto is genomen tijdens de laatste tournee van Paul. 46664 Was het nummer waaronder Nelson Mandela destijds gevangen zat op Robbeneiland en dit wordt nu gebruikt voor een campagne om geld en aandacht voor Aids te vragen.
29 december
Het concert van Paul McCartney trok in Gelredome 25.203 bezoekers,
maar was helaas niet uitverkocht.