2004

Webmaster JOHN, PAUL, GEORGE EN RINGO VANAF 1981

8 februari 
George Harrison  wordt twee keer geëerd tijdens de 46ste uitreiking van de Emmy Awards. Een keer met een Best Pop
Instrumental  Performance  voor Marwa Blues van zijn laatste CD Brainwashed en de tweede als lid van The Beatles die werden onderscheiden met de Presidents Award vanwege hun eerste optreden in februari 1964 in de Ed Sullivan Show.
23 februari
George Harrisons Dark Horse-albums Thirty Three And 1/3, George Harrison, Somewhere In England, Gone Troppo, Cloud Nine en Live In Japan worden opnieuw uitgebracht met bonustracks.
8 maart
Een fan heeft bijna 3500 euro betaald voor een haar van  John Lennon tijdens een veiling in Spanje.
15 maart
Een box-set van George Harrison, The Dark Horse Catalogue, met daarin de CD’s Thirty Three And 1/3, George Harrison, Somewhere In England, Gone Troppo, Cloud Nine en Live In Japan, plus een bonus DVD verschijnt vandaag.
George Harrison wordt als soloartiest opgenomen in de Rock And Roll Hall Of Fame. Tom Petty en Jeff Lynne zullen in the Rock and Roll Hall of Fame de huldiging inleiden. Maar zij zouden niet de eerste keus zijn geweest. Eric Clapton werd gevraagd om het te doen, maar hij bedankte voor de eer. 
23 maart 
Het nieuwe album van Ringo Starr en zijn 8e All Starr Band Tour 2003 verschijnt. De plaat is gedurende twee dagen, live  opgenomen in het Casinorama in Canada.
12 april 
Paul McCartney neemt deel aan een live webchat op msn.com. Paul praat over zijn nieuwe DVD genaams Paul McCartney: The Music And Animation Collection.
17 april 
Wereldpremière van McCartney’s nieuwe dvd project The Music And Animation Collection.  Het is een matineepremière, dit om gezinnen aan te moedigen om te
komen.  Het programma omvat vertoning op bioscoopscherm van alle drie de animatiefilms “Tropic Island Hum, Rupert And The Frog Song”en Tuesday. Verder twee korte Making Of-documentaires en een speciaal gefilmd interview met Paul.
25 mei
Paul McCartney geeft een concert  in het El Molinon Stadion in de Noord-Spaanse stad Gijon.
27 mei  
Paul McCartney geeft een concert  in St. Petersburg, Rusland – Palace Square
28 mei 
Paul McCartney geeft een concert  in Lissabon in het  Parque Bela Vista
29 mei 
Paul McCartney geeft een concert  in Rio de Janeiro, Brazilië – Aterro do Flamengo
30 mei
Paul McCartney geeft een concert  in Madrid in Estadio de Madrid
2 juni 
Paul McCartney geeft een concert  in Zürich  in het Letzigrund Stadion
4 juni 
Paul McCartney geeft een concert  in Leipzig in het Leipzig Zentralstadion
6 juni 
Paul McCartney geeft een concert  in Praag in het T-Mobile Park
8 juni
Paul treedt op met zijn band in Denemarken. Dit in  Horsens Forum Horsens Stadion 11 juni 2004 Portugal . Brian Epstein: Inside The Fifth Beatle is een nieuwe DVD die Koch Entertainment uitbrengt.
9 juni
Alistair Taylor is  overleden in zijn woonplaats Derbyshire. Hij is 68 jaar geworden.  Alistair Taylor speelde een sleutelrol in de muzikale carrière van de Fab Four. Hij begon in de muziekwinkel NEMS in Liverpool van Brian Epstein en werd diens assistent.
12 juni
Paul treedt op met zijn band in Zweden in het Gothenburg Ullevi Stadion
14 juni 
Paul treedt op met zijn band in  Noorwegen  in het  Valle Hovin Stadion te Oslo.
17 juni 
Paul treedt op met zijn band in Finland in het  Olympiastadion  te Helsinki.
20 juni
Paul treedt op met zijn band in Rusland op het Palace Square te St. Petersburg.
21 juni
Paul McCartney: The Music And Animation Collection, (The Mac). Deze DVD komt in Engeland uit. 24 juni
24 juni
Paul geeft met zijn band een concert  in Parijs in het Stade de France.
26 juni 
Paul geeft met zijn band een concert  in  Engeland tijdens het Glastonbury Worthy  Pilton, Somerset- Glastonbury Festival
2 juli
Paul treedt op tijdens het  liefdadigheidsconcert Live 8 in Hyde Park te Londen.
13 juli
Na 40 jaar in een kast te hebben gelegen, worden een zeldzame 8mm-film en foto’s verkocht.Bij Bonhams te Knightsbridge, Londen.  Het is een opmerkelijke film van gein makende Beatles in de sneeuw op een Oostenrijkse berg . De film duurt ongeveer vijf minuten en er staan ook beelden op van co-sterren Victor Spinetti en Roy Kinnear. De film werd gemaakt tijdens de opnamen van de film Help. De film zou rond 9,000 Euro moeten opbrengen en de verzameling van negentien foto’s zou een gelijkwaardige prijs moeten krijgen.
1 september
Tijdens de Beatlesweek te Liverpool lanceert  Apple het nieuwe Yellow Submarine-boek.
20 september
Bij EMI Records een limited edition single uit. Op deze CD staat  Tropic Island Hum, samen met de originele
opname van We All Stand Together.
14 oktober
Paul McCartney en Neil Young treden samen op ten bate van Rock Against Mines in Los Angeles,
1 november
Capitol Music Duitsland brengt  John Unplugged uit. Yoko Ono draagt dit album op aan alle toekomstige gitaristen. ‘John speelde met zijn hart, zo schrijft zij op de hoes van het Acoustic – album.
4 november
Paul en Heather McCartney zijn live online  voor  No More Landmines Day op www.paulmccartney.com
6 november
De 500e uitzending van The Beatleshow is een feit op Radio Heemskerk. Presentator vanaf de allereerste uitzending is Ad Tevoort.
16 november
Capitol Records brengt  de eerste vier Amerikaanse Beatlesalbums op CD uit in een box in een gelimiteerde oplage.  The Capitol Records Volume I bestaat uit de albums uitgegeven in 1964 door deze maatschappij: Meet The Beatles!, The Beatles’ Second Album, Something New en Beatles ’65.