Beatlemania komt weer terug met de introductie van de Beatles flipperkast!

BFNLNieuws

Precies op tijd voor de kerstdagen kondigt de firma Stern Pinball een unieke, beperkte productie aan van de ‘Beatles flipperkast’. Naar aanleiding van het feit dat The Beatles in het jaar 1964 in de VS doorbraken na hun optreden in de Ed Sullivan Show, worden er van de flipperkast 1.964 geproduceerd.

De flipperkast is te verkrijgen in drie modellen: de Diamond Edition biedt het moeilijkste spel. Hiervan worden er slechts 100 op de markt gebracht. Daarna volgen de Platinum Edition (250) en de Gold Edition (1.614). En volgens de producent zal het daarbij blijven.

In de machine worden acht Beatles-songs opgenomen: A Hard Day’s Night, Can’t Buy Me Love, Ticket to Ride, All My Loving, Help, Drive My Car, It Won’t Be Long en I Should Have Known Better. Ook de iconische aankondiging van Sullivan en de stem van Cousin Brucie – de beroemde New Yorkse discjockey uit die tijd – zullen te horen zijn.

Alle modellen zijn voorzien van unieke kunst. De state-of-the-art electronica met een high-fidelity 3-kanaals audiosysteem biedt een 3 x zo krachtig geluid als in eerdere generaties flipperkasten. Volgens de Chicago Business Journal gaat de Gold Edition $7,999 kosten

(Bron: bestclassicbands.com)

(Vert: Aad Kuling)