PEUTER KENT 21 BEATLESNUMMERS IN TWEE MINUTEN!

BFNLNieuws

Vermoedelijk dat deze ouders misschien een genie in handen hebben! Walter, een jongetje van twee jaar oud, heeft een oor voor muziek als geen ander klein mens! Deze jongen kan 21 verschillende Beatlesnummers in slechts twee minuten correct noemen en hij doet het met een aanbiddelijke hoeveelheid opwinding!

Toen zijn vader, Eli Bolin, de video op YouTube plaatste, schreef hij: “Als onze zoon Walter niet op de drums met Abbey Road mee jamt, tokkelt hij op de ukelele mee met Rubber Soul. Walter vraagt zelfs om ‘Beatles Bedtime Stories’, verhalen die we verzinnen over de komst van de Beatles naar ons huis om Walter te vragen lid te worden van de groep en hen ideeën voor liedjes te geven. Walter beweert momenteel dat hij ‘Day Tripper’ en ‘Paperback Writer’ heeft geschreven, niet Lennon en McCartney.

Tijdens een recente rit bladerden we door het Beatles ‘1’-album, in een poging Walter zo veel mogelijk Beatlesnummers te laten noemen als hij kon.

Dit is wat er gebeurde.” Bolin ging verder: “Vlak voor ‘I Want To Hold Your Hand’, begint Walter te zeggen ‘Komm Gib Mir Deine Hand’, de Duitstalige versie van het nummer waar hij ook volledig door geobsedeerd is .”

Kun je dit geloven?! Bekijk de video om getuige te zijn van een briljant moment. Deze jongen is voorbestemd voor grote dingen.

(Bron: kost1035.iheart.com)
(Vert: Ruby Van Den Bergh – Coenraads)