BeatlesArt actie

BFNL Advertenties, Nieuws

Geen paniek… omdat de zomer bijna voorbij is

Heb ik een leuke BeatlesArt actie bedacht, met mijn creaties op ansichtkaarten. Er zijn drie verschillende setjes verkrijgbaar. Een ansichtkaart is gewoonweg leuk om iemand een persoonlijk berichtje te sturen. Met wat leuke, lieve of bemoedigende woorden. Of prik een kaartje op je koelkast of een prikbord. Om blij van te worden.

Een setje kaarten is 7,95 inclusief verzending (in Nederland). Koop je twee setjes? Dan krijg je van mij 1 euro korting. Geen 15,90 maar 14,90 voor twee setjes met Beatles-ansichtkaarten. Wil je alle drie de setjes? Natuurlijk kan dat. Dan krijg je van mij 2,50 korting. Dus je betaalt dan geen 23,85 maar slechts 21,35. Er zijn drie verschillende setjes ansichtkaarten verkrijgbaar. Roze, Groen en Blauw… gemakkelijk voor mij om uit elkaar te houden.

Maar er is meer….

Elk setje bevat een papiertje met een nummer. Met dit nummer loot je mee voor een Kleurrijk ArtWork door mij gemaakt. ‘One of a kind’, zoals het bij de Beatles hoort. Het ArtWork is ingelijst; formaat 30x40cm. Als je wint is het enige wat je moet doen: ‘uitpakken & ophangen’ en er veel plezier van hebben natuurlijk.

Voor het bestellen van de ansichtkaarten kan je mailen naar: hannahvroeg@hotmail.com