Beatles Beurs 30 oktober Beat Meet

BFNL Evenementen

INTERNATIONALE BEATLES’ VERZAMELAARS BEURS IN LEIDEN OP ZONDAG 30 oktober 2022.

The Beatles zijn al meer dan 50 jaar “uit elkaar”, maar nog steeds houdt hun muziek miljoenen over de hele wereld bezig en zijn de verkopen van hun oude platen (cd’s) gigantisch. Elk jaar gaan er wereldwijd nog miljoenen over de toonbank !! En ook in de download lijsten staan de Beatles in de hoogste regionen!

De muziek van John Lennon, Paul McCartney, George Harrison & Ringo Starr mag ondertussen “klassiek” genoemd worden. Het nummer “Yesterday” werd zelfs verkozen tot “song van de (twintigste) eeuw”.

50 jaar na het uiteenvallen van The Beatles, blijkt er nog steeds een grote belangstelling te bestaan voor alles wat de “fab four” gedaan hebben. En Paul McCartney en Ringo Starr spelen wereldwijd nog steeds voor uitverkochte zalen!

Beatles fans, verzamelaars en liefhebbers kunnen op zondag 30 oktober terecht in Scheltema Leiden aan de Marksteeg 1 (hoek Oude Singel) in Leiden (dicht bij station Leiden-Centraal en met ruime parkeergelegenheid in de buurt) waar, al voor de 44ste keer,  De “BEATLES-MEETING” plaats vindt.

Op deze Beatlesbeurs kunnen fans, liefhebbers en verzamelaars lekker snuffelen tussen de duizenden LP’s, singletjes, CD’s, DVD’s, boeken, bladen,video’s en memorabilia die te kijk, te koop of te ruil zijn.

Er zijn ook  stands van de Beatles Fanclub en de Paul McCartney Fanclub. En er is weer Beatles & Sixties Live muziek. Aan de rest van het programma wordt nog gewerkt.

Bezoekers kunnen tevens Beatles platen of memorabilia meenemen om te ruilen/verkopen of vrijblijvend te laten taxeren.

Deze dag wordt georganiseerd door Franck Leenheer in samenwerking met www.beatlesfanclub.nl, de best bezochte Nederlandstalige Beatles website.

BEAT-MEET 2022 in Leiden is open van 11-16 uur. De entree bedraag 6 Euro.

Beat-Meet 2022 mag je als Beatlesfan niet missen!

*Voor meer informatie: franck@leenheerrecords.nl