BEATLES & BEYOND The LSB Experience.

BFNL Evenementen, Nieuws

Alweer een Beatles Tribute ? Zeker, alleen gaat deze show verder met verrassende en pakkende invalshoeken. Uiteraard worden er prachtige Beatles nummers gespeeld. Maar ook songs uit de solojaren van de Fab Four.

“Beyond” is ook het door the Beatles opgerichte platen label Apple, met artiesten als Badfinger en James Taylor.

“Beyond” is tevens muziek van artiesten die heel duidelijk geïnspireerd zijn door of een link hebben met de the Beatles, zoals o.a. Crowded House, Tears for fears,10 CC, The Hollies en Eric Clapton.

Beatles & Beyond: een avondvullende show met muziek van The Beatles, “Beatleske” muziek van anderen en de verhalen erachter.

The LSB Experience speelt al jaren op het grootste Beatles festival in de VS, Abbey Road on the River en heeft meerder keren opgetreden in The Cavern in Liverpool. Voor velen heilige grond waar de Mersey Beat ooit is ontstaan.

Ook zijn ze dit jaar weer uitgenodigd door Star Vista , een organisatie die muziek cruises organiseert in de Carribean ( the Flowerpower cruise en The Rock and Romance cruise) .

Met bands als The Hollies, Cheap trick, Jefferson Starship, The Beach Boys. Gino Vannelli, Don Felder, Todd Rundgren en anderen).

Van januari tot en met mei 2020 zal “Beatles & Beyond” te zien zijn in de theaters .

Maar nu eerst 5 juli in de Vorstin in Hilversum.

The LSB Experience is :
Marcel Luntungan : zang, gitaar en toetsen
Hans Sligter : zang en gitaar
Sjoerd van den Broek : zang en gitaar .
Rob Hendriks : bas en zang
Peter Deiman : drums en zang
Geluid : Huib Elenbaas
Licht : Martijn Wezenberg

www.thelsbexperience.com