Online Beatles Quiz 17 april 2021

BFNL Evenementen, Nieuws

Zijn jullie het ook zo zat? Het duurt maar en het duurt maar. Geen Beatlesevenementen, zoals bijvoorbeeld de Beat Meet. Geen liveoptredens bezoeken zoals bijvoorbeeld  van The Analogues. Niets… Wij zijn het ook zat. Heel zat.

Daarom hebben wij besloten om Beatlesminnend Nederland/België weer eens samen te brengen en dan wel interactief.

Beatlesfanclub.nl en Hoogkarspel Quiz Events slaan de handen ineen met een online Beatles-quiz welke gehouden zal worden op 17 april van 19:30 uur tot plusminus 23:00 uur.

19:30 uur gaan we online ´verzamelen´ en vanaf 20:00 uur gaat de quiz van start.

Dit gaat echt een heel gezellige avond worden voor jong en oud, verdeeld over heel Nederland en België. Het gevoel dat wij jullie gaan geven zal hetzelfde zijn als wat je beleeft met een leuk avondje uit.

Het wordt een avondvullend programma en wanneer de quiz is afgelopen zal je daarvan balen, omdat jij en je vrienden of familieleden, zo lekker in de flow zaten om jullie tegenstanders te verslaan.

Ook liefhebbers uit België zijn dus van harte welkom om deel te nemen aan deze quiz.

Hoe het werkt? Heel simpel! Je schrijft je in als deelnemer en je geeft jezelf een leuke, orginele teamnaam (mag ook je echte naam zijn natuurlijk). Wij bevestigen je inschijving en geven daarbij ook de betalingsinstructie. Je kan de quiz alleen spelen maar je kan natuurlijk ook familieleden of  je vrienden om je heen verzamelen om zo het speelplezier te vergroten en het een nog gezelligere avond te maken. Je speelt live tegen de andere deelnemers, verdeeld over heel Nederland en België. De vragen, die zie je die avond online op je computer/televisiescherm, via deze link. Je telefoon zal functioneren als een remote-stemkastje (via een app te vinden in de Google Playstore of de Apple Appstore).

De prijs voor deelname bedraagt € 15,00 en daar krijg je echt een hele leuke avond voor. Het is het geld dubbel en dwars waard (we mailen je dus na je inschrijving over de betaling).

Tim op het Broek en Ron Bulters praten alles live aan elkaar vast. Verder zal het jullie ook nog eens verrassen wie je op je scherm zal zien verschijnen. Zo gaan Diederik Nomden (The Analogues/Her Majesty/Nomden), Marike Jager (Marike Jager), Bertolf (Her Majesty/Bertolf), Yorick van Norden (Yorick van NordenAzing Moltmaker (Beatles Museum Alkmaar), Arjan Snijders en Koop Geersing (Macca Podcast), Edward Eikelenboom (Maccazine) en Luc van Gaans (BFNL) jullie ook een paar leuke vragen stellen.

Natuurlijk zitten er pauzes tussen de rondes, zodat je met een gerust hart je glas kan bijvullen en de worst en de kaasblokjes van je plankje kan eten (want daar heb je echt geen tijd voor tijdens de quiz, omdat je adrenaline dat niet zal toelaten).

Prijzen, die zijn er ook. Niet alleen maar voor de winnaar zijn er prijzen. Nee, de prijzen worden verdeeld over meerdere deelnemers, zodat niet alleen de echte kenners in de prijzen vallen. Tijdens de start zal vermeld worden welke score-plaatsen in de prijzen zullen vallen. Dus dit kunnen bijvoorbeeld de nummers 1,2,3, 15, 87, 325 of 433 zijn.

De prijzenkast:

De hoofdprijs, dat is een prijs welke elke Beatles liefhebber echt in bezit wil hebben. Een persoonlijk, door werelds grootste Beatles expert, namelijk Mark Lewisohn, aan jou gesigneerde uitgave van zijn boek ´The Beatles:  All These Years – Volume 1 – Tune In´.

A splendid time is guaranteed for all!