Bestel het ‘Get Back’-boek van The Beatles nu, ontvang hem volgend jaar!

BFNL Nieuws

Toen we begin dit jaar te horen kregen dat Peter Jackson bezig was met een nieuwe versie van de (nogal slecht ontvangen) Let It Be-film uit 1970, hadden we niet verwacht dat daar ook een dik boek bij zou gaan komen.

‘Onmisbaar’

Het boek, getiteld ‘Get Back’ (gelijknamig aan de Peter Jackson-film die eraan komt en zoals het album en de film uit 1970 in eerste instantie zouden heten) heeft 270 pagina’s, staat vol met nooit eerder vertoonde foto’s van de Fab Four, bevat teksten die The Beatles in de studio zelf hebben gezegd en is, als we de officiële Beatles kanalen mogen geloven, onmisbaar is als je de film gaat bekijken.

Kleine vertraging

Er is alleen één bijzonder ding aan dit boek: het is nu al vooruit te bestellen, maar je krijgt het pas op 31 augustus 2021 binnen… Dit heeft er waarschijnlijk mee te maken dat de film (die eigenlijk augustus dit jaar al in de bioscopen te zien zou zijn) ook pas op 27 augustus 2021 in de bioscoop te zien is.

De film wordt gedistribueerd door Disney, het bedrijf dat films zoals Mulan, Soul en Black Widow nu ook absoluut niet in de bioscoop laat zien en dat dus winst wil maken. Gelukkig heeft het team dat ook achter de geremasterde film They Shall Not Grow Old van Peter Jackson zat nog meer tijd om de film zo goed mogelijk te maken.

Beschikbaarheid

The Beatles: Get Back is dus nu al te bestellen op de officiële Beatleswebshop voor 48 euro, later zullen Nederlandse boekhandels het boek vast ook wel in voorraad hebben, maar niet zo vroeg als de Beatlesshop.

(bron: mashable.com)