Fab4cast (77) / Macca Podcast 18 Juni 2017 Paul McCartney 75 jaar (Macca4cast)

Webmaster Fab4cast, Nieuws

Daar is ie dan! Een ruim 3 uur durende trip met enorm bijzondere en heerlijke fragmenten van Sir Paul, uitgezocht door de mannen van de Fab4Cast en van de Macca Podcast. De samenwerking heet uiteraard de Macca4Cast.

Drie volgers van en gasten in de Macca Podcast begonnen hun eigen reeks over Paul en The Beatles: de Fab4Cast. Op de verjaardag van Sir Paul keren ze eenmalig terug op het moederschip en vieren we gezamenlijk 75 jaar briljante popmuziek. Luister de show hier en vier de 75e verjaardag van Macca met ons mee:

Maar dat is niet alles …

Wibo Dijksma, Michiel Tjepkema, Jan Cees ter Brugge, Koop Geersing en Arjan Snijders stelden hun eigen Top 75 samen van favoriete liedjes van onze muzikale held. De vijf lijstjes bij elkaar opgeteld levert een fraaie collectie songs op, met grote hits en krentjes dwars door elkaar. Zoals alleen echte fans dat kunnen selecteren. De lijst is integraal te beluisteren via Spotify, van nummer 1 tot en met 74 (want 75 is een onuitgebrachte song). Door de medley op nummer 1 en de 2 versies van Sgt. Peppers komt het totaal op 78 songs uit. Enjoy and share!!!

Wil je ook de foto´s zien?

Macca Podcast / Fab4cast 18 Juni 2017 Paul McCartney 75 jaar