IGLOO-KOELBOX

BFNL Nieuws

DE ECHTE BEATLESFAN WIL EEN IGLOO-KOELBOX UIT DE NIEUWE ‘YELLOW SUBMARINE’-COLLECTIE All you need is… love voor deze koelboxen.

Yep, het woord “iconisch” wordt tegenwoordig veel rondgestrooid, maar er kan worden beweerd dat er niets zo iconisch is als The Beatles. Er zijn maar weinig producten die qua populariteit kunnen meten met de band, maar Igloos nieuwe Yellow Submarine Igloo Playmate-collectie is helemaal raak qua vorm, functie en ‘fandom’.

Igloos Playmate-koelbox is een van de meest beproefde draagbare koelboxen op de markt. Elke koelbox heeft een knop aan de zijkant om het deksel te ontgrendelen en biedt plaats aan maximaal negen blikjes en houdt ze koud met behulp van het kenmerkende tent-top-ontwerp.

De collectie is ontworpen op basis van beelden uit de geanimeerde muzikale avonturenfilm Yellow Submarine uit 1968 met muziek van The Beatles en die-hardfans zullen de scènes gemakkelijk herkennen. Er zijn drie verschillende Igloo Playmate-ontwerpen om uit te kiezen: Blue Meanies, All You Need Is Love en, natuurlijk, Yellow Submarine.

Je kunt een koeler voor jezelf kopen voor slechts $39,99 op de website van Igloo en je kunt je voorbereiden op de zomer door je eigen retro-lookkoeler te scoren. Met Moederdag en Vaderdag in aantocht is dit ook een geweldig cadeau als je ouders Beatles-geobsedeerd zijn.

Zoals te lezen is in de beschrijving op de website van Igloo is de coolere serie bedoeld om net zo magisch te zijn als de discografie van The Beatles: “Net als de historische film en het album is deze speciale editie van The Beatles Yellow Submarine Playmate Collection vol vrede, liefde, muziek… en, hopelijk binnenkort, koude drankjes.”

(Bron: delish.com)
(Vert.: Ruby Van Den Bergh-Coenraads)