Jouw Beatles-favorieten uit de Top 2000, live tijdens ‘The Analogues Year-end Spectacle’

BFNL Evenementen

The Illustrious Analogues Year-end Spectacle
Eind september kondigden The Analogues aan ook hun eigen ‘The Analogues Sideshow’ songs live te gaan vertolken, het was alleen nog niet duidelijk hoe precies. Er is gekozen voor ‘The Illustrious Analogues Year-end Spectacle’, een uitbundige, eenmalige show in Paradiso waarvan de opbrengst naar War Child gaat. Ondertussen is het programma helemaal rond. Basis is nog steeds de integrale live vertolking van het nieuwe album ‘Introducing The Analogues Sideshow’. Daarnaast is er ruimte gemaakt voor een supportact in de vorm van Nederlandse retro band The Mocks. En er is er een extra Beatles set toegevoegd waarvan de setlist wordt samengesteld door het publiek!

Jouw Beatles-favorieten uit de Top 2000, live tijdens ‘The Analogues Year-end Spectacle’
In december sluiten The Analogues hun seizoen af met een ‘The Analogues Year-end Spectacle’ op 10 december in Paradiso. Eén van de programmaonderdelen is een interactieve Top2000 set, waarin het publiek (vooraf) mag aangeven welke van hun favoriete Beatles-nummers uit de Top 2000 ze die avond graag door The Analogues live vertolkt willen zien. Hier staat een lijst met alle Beatles-songs die de laatste acht jaar in de Top 2000 hebben gestaan (omdat The Analogues acht jaar bestaan, vandaar). Jullie mogen het zeggen.

Na dit ‘Illustrious Year-end Spectacle’ is het weer business as usual en starten The Analogues in februari met hun ‘Hello Goodbye’ tour. Een avond met hoogtepunten van de shows ‘Revolver’, ‘Magical Mystery Tour’, ‘Sgt Pepper’s Lonely Hearts Club Band’, ‘The White Album’, ‘Let it be’ en ‘Abbey Road’, als afrondend eerbetoon aan The Beatles’ legendarische studio years.