MACCA WAS TOCH LIVE OP 29 MEI 2020!

BFNL Evenementen, Nieuws

Kijk eens aan, het bericht op Facebook van de Maccapodcast over het geannuleerde concert in Nijmegen heeft veel teweeg gebracht (en dat was precies de bedoeling).

Maar de mannen werden uitgedaagd door jullie feedback. En nu is er zomaar het plan gemaakt om een nieuwe aflevering op te nemen. De eerste in anderhalf jaar tijd! Mét Macca Live Trax door de jaren heen, van recent naar oud. Van matig tot het best dus, of toch niet? De show komt online op de dag dat Macca in het Goffertpark zou spelen.

Arie en Koop  hebben jullie 27 maart gevraagd om nummers in te sturen welke  live uitvoeringen van Paul zij zeker niet mogen overslaan en natuurlijk ook met  jullie motivatie waarom dit nummer gedraaid moet worden.  Nou die hebben ze ontvangen. De lijst is gesloten. Inzenden kan niet meer.

Sir Paul op z’n best live (en soms niet zo goed?). Laat je verwennen door 60 jaar Macca Live Tracks op 29 mei 2020. 20:30 uur de pre show en vanaf 21:00 uur  LIVE IN THE AIR.

UITZENDING IS GEWEEST, HEB JE NIET GELUISTERD, JAMMER MAAR BINNENKORT PLAATSEN WIJ DE LINK ZODAT JE KAN TERUG LUISTEREN!