MUZIEKINSTRUMENTJES GEBASEERD OP YELLOW SUBMARINE

BFNL Nieuws

Caroline Mickler heeft namens Apple Corps een deal gesloten met JHS, distributeur van muziekinstrumenten. De deal houdt in dat er een lijn van muziekinstrumentjes en accessoires voor kinderen geproduceerd wordt, gebaseerd op de film Yellow Submarine.

De Yellow Submarine instrumentenlijn zal o.a. bestaan uit een ukelele, een klein formaat gitaar (inclusief gitaar met nylon snaren, draagtas, draagband, stemapparaatje, reserveset snaren en plectrum), losse draagbanden en een set plectrums.

Ben Chapman, media and artist coordinator bij JHS: “De fantastische designs van Yellow Submarine, de prachtige songs en de positieve boodschap die de film uitdraagt maakt dit de ideale inspiratiebron voor een reeks kleurrijke, grappige en ‘fab’ instrumenten. We zijn erg opgetogen dat we mogen samenwerken met Apple Corps om ontluikende Beatles te helpen met het leren spelen van vrolijke muziek op instrumenten die speciaal voor hen ontwikkeld zijn.”

De plectrums en draagbanden zijn al verkrijgbaar, de instrumenten zullen rond Kerstmis verkrijgbaar zijn in muziekwinkels en speelgoedwinkels.

(Bron: licenseglobal.com)

(Vert.: Ruby Van Den Bergh – Coenraads)