Onthulling van het Beatlesmonument in Hillegom op zaterdag 8 juni 2019

BFNL Evenementen, Nieuws

Op zaterdag 8 juni 2019 de officiële onthulling van het Beatles monument. En dat vieren wij op een geweldige manier. ’s middags om 16.00 uur de onthulling. Gevolgd door een happy borrel hour voor genodigden. Een Beatles buffet voor maximaal 100 deelnemers. En afsluitend een geweldig optreden van the Beatles Revival. Villa Flora is die dag omgetoverd in de Cavern van Hillegom. De keuze is aan u; een grandioos Beatles buffet en daarna een fantastisch optreden van deze Tsjechische groep.

Op 8 juni 2019 is Hillegom weer even Beatles hoofdstad want die dag wordt het langverwachte Beatles monument onthuld in het te renoveren van Nispenpark.

Omdat Marga van Praag destijds als één van de ca 150 VARA genodigden aanwezig was en the Beatles wellicht de leukste vraag stelde is zij benaderd om de onthullingshandeling te doen. Marga kan zich dit optreden nog goed herinneren. “Ik was destijds 17 jaar en gek van the Beatles en ik was onwijs blij dat ik erbij mocht zijn. Het was wel wat rommelig en het publiek begon al snel te dansen en bij de laatste nummers bleef er bijna niemand meer op de tribune zitten. Maar wel onwijs leuk”.

De onthulling zal om 16.00 uur plaatsvinden en Crescendo zal een aantal Beatlesnummers spelen.

s ’Avonds om half 9 zal in Villa Flora een van de beste bootleg Beatles bands een optreden verzorgen in het kader van de onthulling van het Beatlesmonument Hillegom.

Voorafgaand aan het optreden is er een heerlijk Beatlesbuffet met de voorkeuren van de Fab4. Paul Mc Cartney, de enige vegetariër van het kwartet is met name bekend van zijn promotie voor meatless Monday. John Lennon niet alleen gek op Yoko Ono maar ook op Japans en Chinees eten. Waar George en Ringo van hielden is nog onderwerp van discussie met de kok van het restaurant Villa Flora, maar dat het bijzonder smakelijk en verrassend zal zijn, daaraan twijfelt niemand.

Voor het optreden in Villa Flora zijn nog kaarten beschikbaar en verkrijgbaar bij Vivant Frank Evers in de Mariastraat.

Programma 8 juni 2019

16.00 uur ontvangst gasten
16.10 uur presentator heet gasten welkom, wie allemaal?
16.15 uur optreden Crescendo 3 nummers
16.25 uur presentator interview 5 minuten hoe is het zo gekomen
16.40 uur onthulling door Marga van Praag
16.45 uur optreden Crescendo 3 nummers
16.50 uur gelegenheid tot nemen van foto’s
17.00 uur einde officiële gedeelte
17.00- 18.00 uur happy Hour voor genodigden
18.00- 20.00 uur Beatles buffet in Villa Flora
20.00 uur zaal open
20.30 uur optreden Beatles Revial
22.30 uur DJ speelt jaren 60 muziek
00.30 uur einde

Win gratis kaarten

Win 2 kaarten voor het optreden én het Beatlesbuffet beschikbaar voor hen die kans maken door het juiste antwoord te geven op twee vragen.

Vraag 1. Wie is deze man die in 1984 nog eenmaal terugkeerde naar Treslong
Vraag 2. Welke legendarische vraag stelde Marga van Praag via Herman Stok aan the Beatles?

Stuur het antwoord naar info@beatlesbollenstreek.nl en wie weet geniet u van een avondje jaren 60.
Voor meer informatie, bezoek de website van Beatles Bollenstreek