Ringo Starr, drummer van de Beatles werd opgenomen in het ziekenhuis wegens hartproblemen

BFNL Nieuws

Ringo Starr voelde pijn in zijn borst en de 78-jarige drummer van delegendarische groep The Beatles, werd onmiddellijk in het hospitaal opgenomen. Na enkele onderzoeken is hij weer thuis.

Zijn plannen voor de toekomst vertelde hij in een interview met Rolling Stone naar aanleiding van de release van het Witte Album. “Ik vind het geremasterde Witte Album fantastisch”, zei hij. “Nu dit album in de platenzaken ligt ben ik druk bezig met mijn nieuwe fotoboek. En in maart begin ik met mijn All-StarBand aan een nieuwe tournee. We mogen 30 kaarsjes op de verjaardagstaart uitblazen – 30 jaar sinds het ontstaan van de band!”

“We starten in Japan in maart, en in de zomer gaan we door Amerika touren. Ik heb veel tijd en hou er van om te touren en te spelen. En ja … ik ben een drummer en kan dus niet alleen spelen! Als ik gitaar zou spelen, zou ik wellicht folkliedjes brengen en elke dag wel ergens optreden”,voegt hij er lachend aan toe.

Over het nieuwe fotoboek zegt hij: “De titel zal ‘Another Day in the Life’ zijn. Ik zat achter mijn computer naar foto(s van vroeger te kijken. Toen ik ze bekeek dacht ik ‘Okay we maken een nieuw boek’ en we gingen op zoek naar beeldmateriaal.”

Over het Witte Album zegt Rob Sheffield van Rolling Stone: “Als je weggeblazen werd bij het horen van Ringo Starr op Helter Skelter, dan moet je op het geremasterde Witte Album eens luisteren naar de versie die 13 minuten duurt en die gewoon toppie is. Hier krijg je echt kippenvel van!”

Op de vraag hoe het mogelijk is dat iemand van 78 zo veel energie heeft zegt Ringo: “Ik heb een persoonlijke coach en volg een vegetarisch dieet en ik eet bij elke maaltijd broccoli”.

(Bron: theweeklyobserver.com)

(Vert: JanienNuijten-Colans)