Voorlopig afscheid The Analogues in Ziggo Dome op 11 en 12 september 2020

BFNL Advertenties, Nieuws

Vrijdag 11 en zaterdag 12 september treden The Analogues op in Ziggo Dome in Amsterdam. Onder de titel ‘Hello Goodbye – The Very Best of the Studio Years’ zijn dit voorlopig de laatste optredens van de band die de afgelopen jaren grote successen behaalde met integrale uitvoeringen van de albums die The Beatles wel opnamen maar zelf nooit live uitvoerden.

‘Abbey Road’, waarmee de band komend voorjaar nog in de theaters te zien is, was het laatste album waarvoor The Beatles gezamenlijk de studio in gingen en daarmee komt ook een einde aan de missie van The Analogues. “Het zit er helaas op. We hadden liever gezien dat ze nog een paar andere platen hadden gemaakt.”, aldus de band. “We hebben inmiddels besloten om een serieuze pauze te gaan nemen. Maar we sluiten dit project eerst af op 11 en 12 september in de Ziggo Dome. En dan niet met een integrale vertolking van één album maar een keuze van de hoogtepunten van al die albums, een greatest hits show.”

Eerder toerde de band al langs uitverkochte zalen met integrale vertolkingen van Magical Mystery Tour, Sgt Pepper’s Lonely Hearts Club Band en The White Album en voor deze winter staat Let it be: Abbey Road gepland.